Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Αίρει την εμπιστοσύνη του στον Τσάλο ..ο Αντώνης Καράτζης !

Με μια επιστολή - βόμβα, που υπογράφει ο εκπρόσωπος της οικογένειας Καράτζη, Κώστας Αρχοντάκης, ο Αντωνης Καράτζης ανακοινώνει στον κόσμο του ΟΦΗ πως αίρει την εμπιστοσύνη του από τη διοίκηση του Φώτη Τσάλου,καθώς όπως σημειώνει γίνονται πράγματα που δεν τον βρίσκουν σύμφωνο με τον τροπο αλλά και το ύφος διοίκησης της ομάδας όπως γίνεται τωρα από τον πρόεδρο της ομάδας.

Παράλληλα διευκρινίζει για να μην γίνουν παρανοήσεις αυτή η αλλαγή στάσης της οικογένειας Καράτζη δεν θα πρέπει να ερμηνευθούν ως σενάρια ανάληψης της ομάδας από τον γνωστό επιχειρηματία !
Αναμφισβήτητα η επιστολή αυτή δρομολογεί εξελίξεις και δημιουργεί νέα δεδομένα λίγες μόλις μερες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής κατηγορίας.
Την ακόλουθη δήλωση έκανε ο εκπρόσωπος της οικογένειας Καράτζη, στην ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Αρχοντάκης:
“Η οικογένεια Καράτζη διαχρονικά στήριξε οικονομικά και ηθικά όλες τις διοικήσεις του ΟΦΗ.
Το ίδιο κάναμε και με τη σημερινή διοίκηση της ομάδας, με πρόεδρο τον κ. Φώτη Τσάλο.
Δυστυχώς όμως, κάποιες ενέργειες και πρακτικές του σημερινού προέδρου , μας αναγκάζουν να διαχωρίσουμε τη θέση μας από τα δρώμενα του ΟΦΗ.
Γίνονται πράγματα που μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους, ενώ και ο τρόπος, το ύφος, που ο σημερινός πρόεδρος χρησιμοποιεί για να διοικεί την ομάδα, δεν μας εκφράζει και δεν θέλουμε να συνδεθούμε με αυτό.
Η Καράτζης Α.Ε. και εγώ προσωπικά, αίρουμε την εμπιστοσύνη μας, προς τον κ. Φώτη Τσάλο, για τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.
Η στάση μας αυτή δεν θέλουμε να ερμηνευθεί με σενάρια ανάληψης της ομάδας από εμάς.
Η συμμετοχή της οικογένειας Καράτζη προς τον ΟΦΗ όλα αυτά τα χρόνια, είναι ανιδιοτελής, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη μας για την ομάδα και την επιθυμία μας να επιστρέψει κάποια στιγμή εκεί που ανήκει.
Ευχόμαστε στην ομάδα καλή επιτυχία στην φετινή χρονιά και να πετύχει το στόχο της ανόδου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου