Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Την υποψηφιότητα του στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης

Την υποψηφιότητά του για την θέση του επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ανακοίνωσε ο καρεκλοκένταυρος «ανιψιός» του Σημίτη δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτησή του στo facebook στις 8 σήμερα το πρωί: 

"Η ώρα είναι 8 το πρωί. Αυτή την ώρα ανεβαίνουν τα πρώτα ρολά. Κι εγώ ξεκινώ αυτόν τον όμορφο προεκλογικό αγώνα. Μέχρι τον Νοέμβριο θα προσπαθήσω να περπατήσω όλους τους δρόμους της Αθήνας. Τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Να συζητήσουμε". 
Ο κύριος Θεοδωράκης συνόδευσε την ανάρτηση με ένα βίντεο όπου εξηγεί ο ίδιος την μέχρι τώρα πορεία του στην πολιτική, το Ποτάμι και το πώς κινήθηκε αλλά και τον πόλεμο που δέχθηκε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Αποφάσισα να πρωταγωνιστήσω στην δημιουργία ενός νέου, μεγάλου, προοδευτικού κινήματος» λέει ο κύριος Θεοδωράκης και τονίζει πως «ήρθε η ώρα να πάμε μπροστά».
Ανοιχτό κέντρο και ανένδοτος αγώνας για μια δίκαιη πατρίδα, είναι το «απλό σχέδιό» του, όπως αναφέρει και κλείνει το βίντεο με το δικό του θεατρικό τρόπο, λέγοντας πως «η ώρα είναι 8 το πρωί, η ώρα που ανεβαίνουν τα πρώτα ρολά κι εγώ ξεκινώ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου