Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Στην κυκλοφορία ο νέος δρόμος στην ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου

Αλλάζουν τα δεδομένα στην ενδοχώρα του Ηρακλείου με το σημαντικό οδικό έργο που συνδέει τους οδικούς άξονες Αγ.Σώζων - Μάρθα και Χουδέτσι- Τεφέλι - Πύργος.
Τον δρόμο που παραδόθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία επισκέφθηκαν χθες ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο δήμαρχος Αρχανών - Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης, στελέχη του τμήματος συγκοινωνιακών έργων και εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας.

Η χρηματοδότηση του έργου, 7,5 εκ. περίπου ευρώ, διασφαλίστηκε από πόρους του ΕΣΠΑ. Το οδικό τμήμα έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές, έχει συνολικό μήκος 4,6 χλμ. περίπου και το μεγαλύτερο μέρος του αποτελεί νέα διάνοιξη εντός της ευρύτερης περιοχής Καταλαγαρίου στην ΠΕ Ηρακλείου.
Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του σημαντικού οδικού έργου εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος συνεχάρη τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης που επέβλεψαν το έργο με υψηλή οδική ασφάλεια και όλες τις υπηρεσίες που συνεργάστηκαν για την επιτυχή ολοκλήρωσή του που δίνει νέα αναπτυξιακή προοπτική, όπως τόνισε, στην ενδοχώρα του νησιού.
Ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης σε δηλώσεις του αναφερόμενος στη σημασία του έργου επεσήμανε:
«Να ευχαριστήσουμε καταρχήν τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη που κατάφερε να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο από το ΕΣΠΑ, επίσης τα στελέχη της Περιφέρειας που εργάστηκαν σκληρά για την ολοκλήρωσή του αλλά και τον κατασκευαστή. Η Αυτοδιοίκηση με το συγκεκριμένο έργο απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι και ξέρει και μπορεί να κατασκευάζει δύσκολα έργα επιβλέποντας τα καλύτερα. Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο που ουσιαστικά ωφελεί τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής που έχουν πλέον πιο γρήγορη πρόσβαση αλλά ωφελεί ουσιαστικά και τον πρωτογενή τομέα. Είναι από τα λίγα έργα που έχουν άρτια κατασκευασμένους παράλληλους δρόμους που εξυπηρετούν τους κατοίκους».
Ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων Μανόλης Κοκοσάλης: «Παραδίδουμε ένα σημαντικό έργο στην ενδοχώρα, που ενώνει τον δρόμο Ηράκλειο-Βιάννος με Χουδέτσι Παρθένι Πύργο και μια οδοποιία 5 χιλομέτρων που μειώνει πάρα πολύ τον οδικό χρόνο, τις μετακινήσεις των κατοίκων. Είναι ουσιαστικά το πρώτο έργο που ολοκληρώνει τον κάθετο άξονα Ηράκλειο Πύργος. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν στην κατασκευή του έργου, τον περιφερειάρχη, τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου, τις υπηρεσίες αλλά και τους αναδόχους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου