Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

Ζητούν διαγραφή Μπακογιάννη – Κυρανάκη οι ιδιοκτήτες ταξί

"Απαράδεκτες οι δηλώσεις στήριξης στην εταιρία μετακινήσεων UBER"
Αγανακτισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες ταξί στα Χανιά με τη «στήριξη» των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Κυρανάκη και Μπακογιάννη στις πρακτικές που θέλει να ακολουθήσει η εταιρία UBER, έτσι όπως φάνηκε σε δηλώσεις που έκαναν σε συνέντευξή τους στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα.

Με επιστολή που επέδωσαν στο βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρο Φορτσάκη και έχει ως αποδέκτη τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη απαιτούν… «την ανάκληση των απαράδεκτων δηλώσεων, την επίσημη, ειλικρινή και ξεκάθαρη τοποθέτησή σας για την πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσετε ως κυβέρνηση σχετικά με εφαρμογές τύπου UBER κ.α. Παράλληλα, σε ψήφισμα διαμαρτυρίας που εξέδωσαν, ζητούν τη διγραφή των δύο στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ όποιοι ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία παρέδωασν τις κομματικές τους ταυτότητες.

Αναλυτικά:ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Χανιά 7/3/2017
Κυρίες και κύριοι γνωρίζετε καλά στη Νέα Δημοκρατία όπως και εμείς φυσικά, για τις δηλώσεις Κυρανάκη – Μπακογιάννη, που στόχο έχουν τις χιλιάδες μέλη του κλάδου μας.
Ο Κ. Κυρανάκης – Αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, φρόντισε να δείξει τον πραγματικό του εαυτό και να καταδείξει το τρομακτικό πρόσωπο μιας νεοφιλελεύθερης παρέας που ευελπιστεί ότι θα κυβερνήσει τη χώρα.
Φιλοξενούμενος στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, ο Κ. Κυρανάκης είπε τα εξής:
«Να σας πω μια μεταρρύθμιση η οποία αυτή τη στιγμή δεν έχει κόστος. Ήμουν νωρίτερα, σήμερα,  με τον διευθυντή της εταιρίας UBER εδώ στην Ελλάδα. Τι μπορούν να κάνουν νέα παιδιά τα οποία είναι  άνεργα, τα οποία θέλουν να δουλέψουν και θέλουν ενδεχομένως να μπουν στην εταιρία και να βγάλουν λίγα χρήματα παραπάνω. Να πάρουν το ΙΧ τους και να το  κάνουν UBER.  Δεν μπορούν λοιπόν να το κάνουν σήμερα γιατί δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο. Με πολύ απλό τρόπο λοιπόν, χωρίς να χρειαστεί ΤΡΟΙΚΑ, χωρίς να χρειαστεί μνημόνιο , να φτιάξει ένα νομοθετικό πλαίσιο και να πει:
«Κάθε άνθρωπος, κάθε πολίτης ο οποίος θέλει να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε αυτόν τον τομέα, μπορεί με μία απλή άδεια, η οποία δεν κοστίζει τίποτα, να κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτό σημαίνει δουλειές και θέσεις εργασίας. Αυτό είναι μεταρρύθμιση κ. Τράγκα».
Αν αυτή είναι η επίσημη πολιτική θέση της Νέας Δημοκρατίας για την UBER , ΖΗΤΟΥΜΕ, να το ξεκαθαρίσετε, με επίσημη ανακοίνωση, ΤΩΡΑ.
Αν ο κ. Κυρανάκης εξέφρασε τις προσωπικές του απόψεις και όχι του κόμματος, ΖΗΤΟΥΜΕ την απομάκρυνσή του από τη Νέα Δημοκρατία. Ας συνεχίσει την καριέρα του στην UBER. Ούτε στην πολιτική θα λείψει, ούτε στην παράταξή σας.
Σταματήστε να στέλνετε σε τηλεοπτικές εκπομπές άσχετα κολεγιόπαιδα, που ακούσια ή εκούσια, παίζουν με τις ζωές χιλιάδων οικογενειών που ζουν από το ταξί. Αυτές οι οικογένειες υποφέρουν, αλλά εξακολουθούν να πληρώνουν τους φόρους και τις οικονομικές υποχρεώσεις που η αναποτελεσματική πολιτική σας επέβαλλε. Και τους πληρώνουν εδώ, στην πατρίδα μας, όχι σε φορολογικούς παραδείσους.
Αν για τη Νέα Δημοκρατία, κάθε ΙΧ αυτοκίνητο νοείται αυτομάτως και ταξί, ας βγει ξεκάθαρα να το πει. Κι ας αναλάβει και την υποχρέωση να εξηγήσει σε όλους αυτούς που έβαλαν υποθήκη το σπίτι τους για να πάρουν μια κρατική άδεια μεταφορέα, ότι πιάστηκαν κορόιδα. Ας εξηγήσει σε όλους αυτούς, που πλήρωναν 460 ευρώ το μήνα ασφαλιστική εισφορά και βρέθηκαν υπερχρεωμένοι στον ΟΑΕΕ, ότι είναι κορόιδα,  γιατί τα παιδιά της UBER θα κάνουν την ίδια δουλειά χωρίς υποθήκες, χωρίς φορολόγηση, χωρίς ασφαλιστικές εισφορές.
Πείτε ξεκάθαρα στον κόσμο, ποιο είναι το πρόγραμμά σας. Για ποιο λόγο προωθείτε τις πολυεθνικές και τα καρτέλ και ο κόσμος θα κρίνει αν πρέπει να σας στηρίξει ή όχι.
Πάψτε όμως να παίζετε με τις ζωές των ανθρώπων.

 Ως ένδειξη διαμαρτυρίας:
Θα παραδοθούν σήμερα οι κομματικές ταυτότητες (όσων μελών μας διαθέτουν) και μαζί ένα το παρόν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη Νομαρχιακή Επιτροπή, στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στους πολιτευτές, από τους οποίους ζητάμε σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον κλάδο των ταξί, να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους.
Ζητούμε επίσης άμεση πρωτοβουλία από τον αρχηγό του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία θα περιλαμβάνει διαγραφή των διαφημιστών της UBER (Μπακογιάννη – Κυρανάκη) και έκδοση δελτίου τύπου με το οποίο θα γίνεται ξεκάθαρο και σαφές, ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα γίνει ο Δούρειος Ίππος που θα νομιμοποιήσει την Uber στην Ελλάδα.

http://www.cretalive.gr/crete/zhtoyn-diagrafh-mpakogiannh-kyranakh-oi-idiokthtes-taksi

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου