Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά ξεκίνησε την επίσκεψη του σήμερα στο Ηράκλειο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη.

Τον Πρόεδρο της ΝΔ υποδέχτηκε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης π. Μεθόδιος Βερνιδάκης καθώς και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Κρήτης π. Πρόδρομος Ξενάκης ενώ αμέσως μετά είδε από κοντά και τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο για μία ολιγόλεπτη συνάντηση.
Επόμενος σταθμός της περιοδείας του είναι η Περιφέρεια Κρήτης όπου με θέρμη και εγκαρδιότητα τον υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Το ακριβές πρόγραμμα 
Στις 10:30 το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης εφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και αμέσως θα επισκέφτει τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Στη συνέχεια θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τον περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τους δημάρχους της Κρήτης, στα γραφεία της Περιφέρειας. Πρώτα θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με τον περιφερειάρχη και μετά με τους δημάρχους. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η βόλτα στην αγορά του Ηρακλείου, ενώ ακολούθως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Τα εγκαίνια αναμένεται να πραγματοποιηθούν περίπου 2:30 με 3 μετά το μεσημέρι. Στις 7:30 μ.μ. θα μιλήσει στο κινηματοθέατρο "Αστόρια", στο Ηράκλειο.

Αύριο Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με επαγγελματικούς, επιστημονικούς και παραγωγικούς φορείς της ανατολικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Ακολούθως, θα παραστεί στα εγκαίνια των γραφείων της ΔΗΜΤΟ Χερσονήσου.

Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφτεί τον Άγιο Νικόλαο, όπου και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης κ. Αντώνη Ζερβό, ενώ θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους και εργαζόμενους του τομέα του τουρισμού, στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου.


Αναλυτικά το πρόγραμμα του στο νομό Λασιθίου

11:30 Συνάντηση με φορείς του Τουρισμό και το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου, στα γραφεία του εργατικού Κέντρου στον Άγιο Νικόλαο.

12:00 Επίσκεψη στο δημαρχείο και συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβό.

12:30 Βόλτα στην αγορά της πόλης του Αγίου Νικολάου και επαφές με πολίτες. Θα γίνει τέλος μικρή στάση στο καφέ «ΑΣΤΕΡΙΑ» στο Λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

13:30 Αναχώρηση για το αεροδρόμιο Ηρακλείου


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου