Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Κόντρες και ανούσιες κοκορομαχίες στον απολογισμό του Δημάρχου Ηρακλείου

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στην ειδική συνεδρίαση που σχετίζεται με τον απολογισμό της πρώτης διετίας της Δημοτικής Αρχής.
Προεκλογική αρένα υποψηφίων θύμιζε σε πολλές φάσεις η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που διεξήχθη εν μέσω θερμών λεκτικών αντιπαραθέσεων μεταξύ των επικεφαλής των παρατάξεων.
Κατά την διάρκεια της ανοικτής συνεδρίασης ο δήμαρχος Ηρακλείου κ Βασίλης Λαμπρινός παρουσίασε τον..
απολογισμό των έργων που υλοποιήθηκαν ανά τομέα
ευθύνης του Δήμου μέσα στο ασφυκτικό περιβάλλον της
οικονομικής κρίσης , υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η
κεντρική φιλοσοφία της δημοτικής αρχής δεν είναι τα υπερκοστολογημένα έργα–«πυροτεχνήματα», με τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου να αμφισβητούν ευθέως τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, τονίζοντας ότι οι γλαφυρές περιγραφές δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα  .

Η άποψη μας
Η κοινωνία γνωρίζει ποιοι δουλεύουν πραγματικά και ποιοι επένδυσαν και επενδύουν στα επικοινωνιακά τρικ, ποιοι εμφανίζουν τα ασήμαντα ως σημαντικά, και τα μικρά ως μεγάλα. Ποιοι θέλουν να επιβάλλουν δικτατορία μετρίων και καλλιεργούν ισοπεδωτική ισότητα στην περιοχή  μας.
Επιβάλλεται να υπάρξει συνεργασία όλων των αυτοδιοικητικών παραγόντων, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικές δραστηριότητες. Μόνο έτσι θα έχουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και μόνο έτσι θα πορευτούμε στο δρόμο της ανάπτυξης.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου