Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Σε δύσκολη θέση οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης λόγω των περικοπών στις ενισχύσεις

Σε πολύ δυσχερή θέση βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης από τις τεράστιες περικοπές που έχουν καταγραφεί στις ενισχύσεις τους, με αποτέλεσμα πολλοί να σκέφτονται  ακόμα και διακοπή του επαγγέλματός τους.

«Πρέπει να πούμε πως φέτος η εξισωτική αποζημίωση έχει κοπεί δραματικά, αφού από τα 7.000 €, που ήμασταν στα προηγούμενα χρόνια, φέτος έχουμε πέσει στις 2.500 € κι αυτό είναι σοβαρό πρόβλημα. Οι δικαιούχοι είναι περισσότεροι, αλλά με αυτό που έκαναν μας έβαλαν όλους σε μια κατηγορία. Μειονεκτικές περιοχές και κανονικές είναι πλέον το ίδιο. Άρα, δεν υπάρχει κίνητρο για να κάτσεις στο χωριό από τώρα και πέρα και εμείς που είμαστε στο βουνό και στα χωριά και είχαμε μια ενίσχυση για να το κάνουμε αυτό, δεν έχουμε πλέον καμία στήριξη», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Λασιθίου Γιάννης Μπρόκος.
Τα προβλήματα αυτά θα εκθέσουν οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης εντός της εβδομάδας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης στο πλαίσιο συνάντησης που έκλεισε η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης του πρωτογενούς τομέα κ. Θεανώ Βρέντζου- Σκορδαλάκη.


anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου