Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Στην Κρήτη περιόδευσε η διοίκηση της Eurobank

Επίσκεψη στην Κρήτη και σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες, πραγματοποίησε κλιμάκιο ανωτάτων στελεχών της Eurobank με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Θεόδωρο Καλαντώνη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Θ. Καλαντώνης, συνοδευόμενος από στελέχη της διοίκησης είχε συναντήσεις στο Ηράκλειο με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και συζήτησαν θέματα που αφορούν στις αναπτυξιακές προσπάθειες της Περιφέρειας, καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηρακλείου, κ. Γεώργιο Καραντινό. Στις συναντήσεις επιβεβαιώθηκε η διαχρονικά στενή σχέση εμπιστοσύνης της Eurobank με την τοπική κοινωνία και η δέσμευσή της για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν περαιτέρω την τοπική οικονομία και θα αναδείξουν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, συνόδευσαν στην Κρήτη στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δήμος Αρχοντίδης Γενικός Διευθυντής Global Markets & Wealth Management, Σωτήρης Συρμακέζης Γενικός Διευθυντής Group Digital Banking, Αναστάσιος Πανούσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών, Ιάκωβος Γιαννακλής Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων, Γεώργιος Ζήσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Τομεάρχης Καταστημάτων Κρήτης, η κα Ελίνα Νικάκη Διευθύντρια Τραπεζικής Φορέων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και άλλα ανώτερα στελέχη της Τράπεζας.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου