Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - Ο Άρειος Πάγος δέχθηκε την παραπομπή για έσχατη προδοσία, όσων βουλευτών ψήφισαν το μνημόνιο

Είναι απίστευτο και όμως ο Άρειος Πάγος, το έκανε... Έκρινε ως παραδεκτή την μηνυση- γιά "Εσχάτη Προδοσία", όσων Βουλευτών ψήφισαν το Μνημόνιο- τού ιατρού κ. Αντωνίου. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, κ. Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και Υπουργοί. Δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί "ευθύνης Υπουργών" ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει Υπουργοί.

Περιλαμβάνονται όλοι τού Πασοκ-ΛΑΟΣ και Ντόρας. Η ανακοίνωση στην Βουλή έγινε πρίν από ένα περίπου μήνα (24/9), τελείως παραπλανητικά και μέσα σε 28 δευτερόλεπτα, γιά να μην πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα. Ο Αξιότιμος Αντ/δρος της Βουλής κ. Βάης Αποστολάτος, εντελώς (Αλα-νταν Παπα-νταν) ανακοίνωσε την πρόταση του Αρείου Πάγου στην Βουλή σε στιγμή πού παρευρίσκοντο ελάχιστοι και φρόντισε μάλιστα να ξεφορτωθεί και τούς εναπομείναντες.
Προφανώς γιατί το κατηγορητήριο περιλαμβάνει τον ίδιο και το κόμμα του, τό ΛΑΟΣ... Παραμένει άγνωστον, άν Ν.Δ.-Κ.Κ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν αυτή την εξέλιξη μιά και ο κ. Βάης, έτσι όπως την εκφώνησε δεν κατάλαβε κανένας τίποτα...!!!
Ανεξαρτήτως πάντως αποτελέσματος πού θα έχει η πορεία της υπόθεσης στην Βουλή, δεδομένου ότι Πασοκ-ΛΑΟΣ-Ντόρα θα την καταψηφίσουν, η κατηγορία παραμένει εσαεί, αφού δεν θα εκδικασθεί η αίτηση του Αρείου Πάγου, μιά και η Βουλή δεν θα άρει την ασυλία όσων ψήφισαν Μνημόνιο. Πάντως ούτως ή άλλως ανοίγει ο δρόμος γιά την "Εξεταστική του Μνημονίου" πού έχει προαναγγείλει ο Σαμαράς....

politikosafari
http://www.trelokouneli.gr/2011/12/blog-post_6097.html#ixzz1hIle22hL

30 σχόλια :

  1. o panos gia otoi gini tha grafti stous hroes !!!eipoklinome !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o ρόλος του ψυχοπαθή με τα εκατομμύρια απο το χρηματιστήριο αποκαλύπτεται πλέον !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΩΣΤΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

      ΜΥΓΔΩΝ

      Διαγραφή
    2. Τα παχύδερμα δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Εχουν εκφυλίσει προ πολού τους θεσμούς για να σώσουν τα τομάρια τους και να διαιωνίσουν τα πολιτικά τους γονίδια. Ενα πράγμα φοβάται αυτό το σάπιο κατεστημένο και το πολεμάει συσπειρωμένο με νύχια και δόντια. Την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ . Ολο και περισσότεροι έλληνες αντιλλαμβανωνται ότι η Χ.Α. αποτελεί πλέον την τελευταία ελπίδα επιβίωσης του ελληνισμού.

      Διαγραφή
    3. η ΧΑ φιλαράκο -είναι δάκτυλος της ίδιας της λέσχης Bildenberg

      αν αυτό σου λέει κατιτί, αν όχι, κοιμάσαι με τα τσαρούχια.

      ολόκληρο το πολιτικό τσούρμο είναι στο κόλπο, ακόμα για ΧΑ και ΚΚΕ μιλάς;

      Διαγραφή
    4. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

      Διαγραφή
  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψηφίστε φασιστόμουτρα για να ξαναγυρίσουμε το χρόνο πίσω...

    Ψηφίστε Χρυσά Αυγά για να ξανάρθει η χούντα στην Ελλάδα!!!!!

    Ψηφίστε το "κόμμα" του Μιχαλολιάκου για να προσλάβει κι άλλους αλλοδαπούς στις επιχειρήσεις του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε μου μην χαλας το στομα σου με αυτες τις βλακειες,τωρα που οι ελληνες πεθαινουν καθε μερα σου αρεσει εσενα?εκτος αν εισαι απο τα πλουσιοπαιδα και δεν σου κεγαιτε καρφι αλλαζει το πραγμα.αλλα πες μου κατι?επι χουντας υποφερε κανενας?το προβλημα ηταν μονο η κυκλοφορια μεχρι καποια ωρα.τολμουσε κανενας να μπει στο σπιτι σου να σε βιασει να σε σκοτωσει και να σε κλεψει?τι το κακο ειχε η χουντα.η χειροτερη χουντα που περασε ολα αυτα τα χρονια ειναι η προδοσια του κρατους που δηθεν στο ονομα της δημοκρατιας για πια δημοκρατια μιλαμε τωρα,πια ειναι η δημοκρατια σε αυτην την χωρα απαντησε μου σε παρακαλω γιατι εγω το μονο που βλεπω εδω και 40 χρονια που αναπνεω ειναι η δημοκρατια για τους λιγους και τρομοκρατια για τους πολλους

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      ΤΟΤΕ ΣΑς ΑΞΙΖΕΙ ΝΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ !!

      Η Χ.Α ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥς ΣΑΜΑΡΑΔΕς ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ !

      Διαγραφή
    3. βρε που να πάρει, μα δεν καταλαβαίνεις ότι οι συνταγματάρχες ήταν της ίδιας της πλουτοκρατίας; κι έπειτα, η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από ραγδαία μείωση της κατανάλωσης -επειδή τρώμε τον πλούτο των επόμενων γενεών. το ζήτημα επομένως δεν είναι απλά και μόνο πολιτικό ή καπιταλιστικό, είναι άκρως ανθρωπιστικό κι έχει να κάνει με το μέλλον της ανθρωπότητας κι όχι με το σήμερα, όπως έκανε η χούντα...
      ότι της έλεγαν οι εργολάβοι δλδ ... η χούντα ήταν η αιτία να τσιμεντωθούν όλες οι πόλεις. -

      φίλες και φίλοι, η ανθρωπότητα έχει τεράστιο πρόβλημα. πρέπει να δει πως θα εξασφαλίσει το μέλλον των επόμενων γενεών, πως να μειώσει τον ίδιο τον εαυτό της και από 7 δισεκατομμύρια που είμαστε τώρα, σε 100 χρόνια το πολύ, να μειωθεί η ανθρωπότητα στο 1/7. ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι και υψηλά πολιτισμένοι -φτάνουν και περισσεύουν για ολόκληρο τον πλανήτη.
      για ποια ΧΑ αλήθεια, μίλησε ποτέ η ΧΑ για Ανθρωπότητα;
      το πετσί της και τίποτε άλλο.
      ποια κόμματα και τέτοια, είμαστε το ανθρώπινο είδος [συνάνθρωποι] δεν είμαστε κανίβαλοι σαν τους φασίστες Ρατσιστές της ΧΑ από τα σαλόνια της Εκάλης. εργαζόμαστε εντατικά για την ειρήνη συμφιλίωση και αδελφοποίηση ανά τον κόσμο -ακόμα εκεί θέλετε να μας ωθείται, στο μίσος και στο φανατισμό ανθρώπου από άνθρωπο; πιάστε επιτέλους αυτούς της ΧΑ και κλείστε τους στο ψυχιατρείο, σαν πολύ σημασία δεν δίνετε σε αυτούς τους αμόρφωτους;

      Διαγραφή
    4. ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΛΑΣ.

      ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.

      ΤΟ 25% ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΑΠΛΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΟΥΛΙΑ.ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.

      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ;

      Διαγραφή
    5. ξερω ειναι δυσκολο να αποδεχτει κανεις οτι ειναι αμορφωτος,ημιμαθης,η εστω παραπλανημενος ακουσιως....αλλα ρε παιδια να διαφημιζουν καποιοι απο σας που φωναζετε οτι εισαστε εθνικοφρονες τους νεοναζι,τους εχθρους των πατεραδων σας,αυτους που σκοτωσαν κ βασανισαν τους προγονουςσας?...ε μεχρι εκει εφτασε η προπαγανδα και η αφελεια του λαου.στο να θελει χουντα,να θελει φασισμο,χωρις να καταλαβαινει τι λεει.....υποθετω περνατε (η νεα γενια) την ιδια κριση που καποτε περασαμε ολοι .Ψαχνετε να βρειτε την διαφορετικοτητα σας.Και εμεις δοκιμασαμε διαφορα,αλλα δεν κολλησαμε στις ανωμαλιες και τα διεστραμμενα των φασιστοειδων.Οσο και αν μας αρεσε (εκεινη την στιγμη) η "δυναμη" που νοιωθαμε,καταλαβαμε καποτε οτι ειναι ανοητο να ασκουμε τον θυμο μας στους πιο αδυνατους.αντι να εναντιωνομαστε στους αληθινους δυναστες μας...Αλλα οσο ενδομυχα περιμενετε την αποκατασταση σας σαν δουλοι ,απο τα αφεντικα σας,οσο πιστρευετε οτι αν εισαστε καλοι "στρατιωτες" θα ανταμειφθειτε,το μονο που σας λεω ειναι δειτε τι επαθαν οι ναζι στον Β παγκ.πολεμο ,οσοι πιστεψαν οτι ο χιτλερ θα τους φερει σε θεση δυναμης και εξουσιας.....δικασμενοι,εκτελεσμενοι ,η στην καλυτερη περιπτωση φυγαδες απο την δικαιοσυνη...εξειρεση η ελλαδα ,που χρησιμοποιοηθηκε σαν κρυσφηγετο των ναζι μετα τον πολεμο σε ενα βαθμο,με τους συνεργατες των γερμανων κατακτητων να μεταμφιεζονται σε εθνικοφρονες και τους αληθινους αντιστασιακους να βαφτιζονται κομμουνιστες και να κυνηγιουνται απο τις μυστικες υπηρεσεις ξενων χωρων και ντοπιων χωροφυλακων....
      Οχι δεν φταιει μονο το ΔΝΤ(αλλα φταιει σε μεγαλο μερος οπως και η ευρωπαικη ενωση ) και ναι φταινει οι πολιτικοι ,αυτοι που ψηφιζαν ολοι αυτοι που σημερα θελουν να ψηφισουν ΧΑ.....οι ιδιοι ειναι ...επιτελους,συμφεροντολογοι καθε λογης ,υπαρχουν παντου ,εκει ειναι μαγνητης για τετοιους .

      Διαγραφή
  6. ΠΩ ΠΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΟ ΔΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.
    ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ.
    ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΤΕΩΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΑΚΚΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΑΜΑΡΑς ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟς ΠΟΛΙΤΙΚΟς ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟς
      ΠΟΥ ΕΙΧΕ
      ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟς ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

      ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ η' ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΙς ΒΑΛΙΤΣΕς ΣΑς ΚΥΡΙΟΙ !!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΟΥΛΟΣ-ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμε, αυτό ζητώ κι εγω στην μήνυσή μου κι έτσι θα γινει. Η εσχάτη προδοσία, για πολλους λόγους, αλλά και σύμφωνα με το άρ.97 Συντ. δικάζεται από την ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κι όχι από την βουλή.
    Δημ. Αντωνίου, μηνυτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. ο λογος που δεν εχουν κινηθει οι προβλεπομενες διαδικασιες ειναι ξεκάθαρος . Ειναι επειδη η πατριδα βρισκεται υπο την κατοχη του εχθρου. ΄Συνεπως , ως πρώτη επισημη πραξη μας και πρωτο βήμα, την κατοχημας ειναι που επιγει πρωτα(ο καθεναςμας ), <> να καταδικασει και να καταγγειλει εθνικα και διεθνως Με καταγγελια αναλογη ετουτης. Ενω ήδη , πάνω απο 3500 πολιττες εχουμε ηδη καταθεσει αναλογο δικογραφο)
      https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-24112011-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B7/422877021088985

      Διαγραφή
  8. Τουτα εδω, να τα λετε στους προδοτες οι οποιοι με δολο καταθετουν εκ νεου δήθεν μηνυσεις εσχατης προδοσιας (κοληστετο παντου , μεσα στις σελιδες των).. . Οτι δεν μπορει να απαξιώνουμε τη δικαιοσυνη απο τη μία(δηλαδη να γραφουμε στα παλια μας τα παπουτσια την απο 24\11\2011 δικογραφια για εσχατη προδοσια κατα μελών της κυβερνησης ) και απο την αλλη να μηνυουμε εκ νέου βουλευτες για εσχατη προδοσια . ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ . ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΔΟΛΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΕΝΕΡΓΙΑ......ΘΑΝΑΙ ΒΑΛΑΚΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥς ΤΗς ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς ΝΑ ΑΣΧΟΛHΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΥ (ΔΗΘΕΝ)ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ AYTHN ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗς ΤΗ ΣΤΗΓΜΗ ΠΟΥ THN EXOYN ΗΔΗ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ , ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΚΡΙΨΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟ 24\11\2011 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ που η δικαιοσυνη μεριμνησε πραττοντας το λαθηκοντης στο ακέραιο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ.ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ,ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΑΧΗ ΩΣΤΕ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΙΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΓΩΝΟΜΑΣΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΙΑΖΟΜΕΝΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ: ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΑΥΓΗ» ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ «ΔΥΣΗ»…ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! "ΕΙΚΟΝΑ...ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΔΕΙΧΝΕΙ" http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8.html

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕς ΤΗς ΕΣΧΑΤΗς ΠΡΟΔΟΣΙΑς ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗς ΣΙΩΠΗς .. ΔΕς . Για πρωτη φΟρΆ επησης στις 24\11\2011 ανακοινωθηκε εσχατη προδοσια απο την εδρα της βουλης . ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟς ΑΥΤΟ ΕΘΑΨΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΚΡΥΨΑΝ ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΊ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ . ΔΕΙΤΕ .

      ΚΑΘΩς ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ , ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥΤΩΝ οι 300σιοι της βουλης,ι , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΏΣΟΥΝ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥς ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΆΝΟΝΤΑς ΧΡΉΣΗ ΤΗς ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗς ΤΩΝ ΑΣΥΛΊΑς, ΕΧΟΥΝ κατεπαναληψη ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗς ΥΠΟΘΑΛΨΗς ΚΑΙ ΤΗς ΥΠΟΚΡΥΨΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΠΑΤΡΙΔΟς .
      Ετουτη εδω τη δικογραφία οι 300σιοι υποκρύπτουν και θάβουν . 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.________________ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ __________ ΔΕς .Καθως Ο λογος που εκείνοι οι προδότες προβαινουν(για ψήλου πήδημα) σε κακουργηματα κατα του λαού ,σε σκανδαλα ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΤΗς ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς, δεν ειναι επειδη επιδιωκουν να πλουτισουν ή για να αποκτήσουν εξουσία . Μή γελιέσθαι . Αλλα ειναι ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ με νυχια και με δόντια ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.Και σιωπουν , ωστε να διασυρουν και να απαξιωσουν τους ελληνικους θεσμους(ειδικά την ελληνική δικαιοσύνη) , προκειμενου να διευκολίνουν την αντικατάσταση της απο ξένη δικαιοσύνη και ξενους θεσμους .
      ((καταγγειλτετους το συντομοτερο για το κακούργημα της υποθαλψης και καταδικαστετους με την ιερή δηλωση -καταγγελια που βλέπετε στον τοίχομου.
      Διασυρουν και απαξιωνουν δια της σιωπηςτων τις εισαγγελικες αρχες εκείνες που σε τουτη την περίοδο κατοχης τόλμηασν να στοιχειοθετησουν και να διατυπώσουν κατηγορίες εσχατης προδοσίας , προκειμένου να σπάσουν το ηθικο των ελληνικών εισαγγελικών αρχων . Ενω οι 300σιοι και τα κομματόσκυλατους γνωριζουν πολυ καλά , οτι Αυτεπαγγελτη ειναι αυτη η δικογραφια και οχι ιδιωτική.Και οσοι απο μας τους ρωταμε ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , δηλαδή για ποιον λογο σιωπουν γιαυτήν , εκεινοι σιωπουν. Δέν απαντούν .(ρωτηστετους για ποιον λογο την υποκρυπτουν και μεσα απο τη σιωπήτων θα αντιληφθητε οτι και οι 300σιοι ειναι προδοτες υποταγμενοι στον εχθρο κιας λενε ορισμενοι εξαυτών ειναι εναντια στη νεα τάξη . .Δες εδω
      . ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτερων εγνωριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια του κοινοβουλευτισμού ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκεινες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ να απολογηθουν και να λογοδοτησουν για ποιον λογο υπεθαλπταν κακουργηματα, εκεινοι ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ((άγνοια)).ΟΤΙ δηλαδή,ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ..

      ΔΕς το βιντεο (εφυγαν σα τους ποντικούς) ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕς ΤΗ ΒΟΥΛΗ εκτος απο δυο καθαριστριες
      http://irakliotikosteki.blogspot.com/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb.

      Διαγραφή
  10. Δες εδω το αισχος (διοτι υποκρυπτουν ετουτα εδω οι 300σιοι προδοτες πολιτικοι . οι ΒΟΥΛΕΥΤΕς ΗΞΕΡΑΝ ΠΩς ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκεινες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ .( ΔΕς το βιντεο . μονον δυο καθαριστριες ειναι μεσα ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς εξ αυτων
    ΜΕς ΤΗ ΒΟΥΛΗ εφυγαν σα τα ποντικια . ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατί είναι ακόμα στα έδρανα μπορείτε να μου πείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο λογος που οι προδοτες πολιτικοι προβαινουν(για ψήλου πήδημα) σε κακουργηματα κατα του λαού και σκανδαλα, δεν ειναι επειδη επιδιωκουν να πλουτισουν ή για να αποκτήσουν εξουσία . Μή γελιέσθαι . Αλλα , ειναι για να διασυρουν και να απαξιωσουν τους ελληνικους θεσμους(ειδικά την ελληνική δικαιοσύνη) , προκειμενου να διευκολίνουν την αντικατάσταση των απο ξενους(διεθνης) θεσμους . Και δια της ίδιας των της καταδικης να νομιμοποιησουν τη νεα ταξη ως νομιμη εξουσια ,διευκολινοντάς την να αναγενηθει δήθεν απο τις σταχτες ή απο τον κόσμο τής άγνοιας .
    ((καταγγειλτετους το συντομοτερο και καταδικαστετους με την ιερή δηλωση -καταγγελια που βλέπετε στον τοίχομου.
    Καθως , κανοντας χρηση της βουλευτικης των ασυλιας, , διασυρουν και απαξιωνουν δια της σιωπηςτων τις εισαγγελικες αρχες που σχηματισαν τουτη τη δικογραφια . Ενώ,"υποκρυπτουν απο κοινου ((αυτεπαγγελτη))δικογραφια εσχατης προδοσιας .Και οσοι απο μας τους ρωταμε ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , δηλαδή για ποιον λογο την υποκρυπτουν εκεινοι σιωπουν . δεν δινουν καποια απαντηση .Δες εδω το αισχος που υποκρυπτεται απο ολους τους εξωκοινοβουλευτικους κρυπτοπροδοτες και απο τους νυν 300 πολιτικους
    . ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς εκ των προτερων εγνωριζαν οτι ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορια της δημοκρατιας και του κοινοβουλευτισμού ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕς ΕΥΘΥΝΕς(εσχατη προδοσια) ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ, ΕΦΥΓΑΝ ΣΑ ΤΟΥς ΑΡΟΥΡΑΙΟΥς ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ πριν εκεινες ανακοινωθούν , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑΤΟΥΣ να απολογηθουν και να λογοδοτησουν για ποιον λογο υπεθαλπταν κακουργηματα, εκεινοι ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΟΥΝ ((άγνοια)).ΟΤΙ δηλαδή,ΔΕΝ ΕΓΝΩΡΙΖΑΝ , ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ..

    ΔΕς το βιντεο (εφυγαν σα τους ποντικούς) ΔΕν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙς ΜΕς ΤΗ ΒΟΥΛΗ εκτος απο δυο καθαριστριες .
    http://irakliotikosteki.blogspot.com/2011/12/blog-post_8356.html?spref=fb..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παιδια διαβασα τα σχολια σας κ μου θυμιζετε το χωριο μου παλια που το μισο δν μιλοθσε με το αλλο μισο γτ οι μισοι ηταν μπλε κ οι αλλοι μισοι πρασινοι με τη διαφορα οτι τωρα μπηκαν κ αλλα χρωματα αν συνεχισουμε ετσι ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..κ θα μας σκιζουνε για αρκετα χρονια ακομα αργα κ χαλαρα ετσι τουσ ηδονηζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ , ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΡΘΕΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...!!!!....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ...!!!!....ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ...!!!!....ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ...!!!!....ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ...ΘΑ ..ΕΠΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....!!!!...ΟΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ...ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ...ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή