Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Σαφές προβάδισμα Μεϊμαράκη σύμφωνα και με νέα δημοσκόπηση..

Σαφές προβάδισμα Μεϊμαράκη ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη προέδρου δείχνει δημοσκόπηση που έγινε γνωστή σήμερα.
Συγκεκριμένα, έρευνα της Opinion Poll που διενεργήθηκε μεταξύ 4 και 6 Ιανουαρίου 2016 δείχνει ότι ο πρώην μεταβατικός πρόεδρος κόβει πρώτος το νήμα, καθώς διευρύνει το προβάδισμα που είχε στον πρώτο γύρο στις 15,4 μονάδες. Ένα ποσοστό 8,9% των ψηφοφόρων πάντως παραμένει αναποφάσιστο.
Ο κ. Μεϊμαράκης προηγείται σημαντικά τόσο στην παράσταση νίκης, όσο και στα λοιπά ποιοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης.
Αναλυτικά:

Θα ψηφίσετε στο 2ο γύρο των εκλογών της Νέας Δημοκρατίας στις 10 Ιανουαρίου;
Οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο εάν έχουν την πρόθεση να ψηφίσουν στο 2ο γύρο των εκλογών της Ν.Δ. στις 10/1. Η συντριπτική πλειοψηφία δηλώνει ότι σίγουρα (87,1) ή μάλλον (7,3) θα προσέλθει στις κάλπες. Μόλις το 1,1% δηλώνει με βεβαιότητα ότι δε θα ψηφίσει.
Ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να εγγυηθεί περισσότερο την ενότητα και την ανανέωση της παράταξης;
Οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο ποιος πιστεύουν ότι μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα αλλά και την ανανέωση της παράταξης. Ο κ. Μεϊμαράκης επιλέγεται από το 48,6% των ερωτώμενων, ποσοστό που ανεβαίνει στο 50,1% σε όσους θα συμμετάσχουν σίγουρα στην εκλογή προέδρου.
Ποιος πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερος πρωθυπουργός και έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον κ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές;
Οι ερωτώμενοι κλήθηκαν να απαντήσουν στο ποιος πιστεύουν ότι θα ήταν καλύτερος πρωθυπουργός και έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τον κ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές. Σε σύγκριση με το προηγούμενο ερώτημα παρατηρούνται μικρές διαφοροποιήσεις με ελαφρά αυξημένο το ποσοστό του κ. Μητσοτάκη.
Ποιον από τους παρακάτω θα επιλέξετε για πρόεδρο της Ν.Δ. στις εκλογές στις 10 Ιανουαρίου;
Ο κ. Μεϊμαράκης προηγείται καθαρά με ποσοστό 51,6%, που ανέρχεται στο 52,5% σε όσους σίγουρα θα ψηφίσουν. Ο κ. Μητσοτάκης ακολουθεί με 36,3%, ενώ το 8,9% των ψηφοφόρων δηλώνει ακόμα αναποφάσιστο.

Ανεξάρτητα από ποιον επιλέγετε, ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί νέος πρόεδρος της Ν.Δ.;

Ο κ. Μεϊμαράκης προηγείται και στην παράσταση νίκης με συντριπτική διαφορά λαμβάνοντας 53,1%, έναντι 25,7% του κ. Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου