Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Η οικογένεια της Μελίνας θέλει να μάθει την αλήθεια..

Τα κομμάτια της οικογένειάς του προσπαθεί να μαζέψει και να ενώσει ξανά ο πατέρας της μικρής Μελίνας - Καλλιόπης Μανόλης Παρασκάκης.
Ο μικρός μελαχρινός άγγελος από τη Νεάπολη, μόλις στα τέσσερά του χρόνια άφησε την τελευταία του πνοή στο ΠΑΓΝΗ, μετά από επέμβαση «ρουτίνας» (κρεατάκια) στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Το τραγικό περιστατικό έχει παγώσει ολόκληρη τη χώρα.
Ο Μανόλης, με απόθεμα ψυχής και δύναμης, από την πρώτη στιγμή δεν μπήκε στη διαδικασία να καταγγέλλει κανένα, ούτε και να αποδώσει ευθύνες κατηγορώντας αυθαίρετα τον οποιοδήποτε.
Με δεδομένη την άριστη εικόνα της υγείας της μικρής δεν μπορούσε ούτε και ακόμα μπορεί να καταλάβει τί δεν πήγε καλά και το παιδί του χάθηκε τόσο απρόσμενα. Ζητά να μαθευτεί η πλήρης αλήθεια.
«Από την αρχή μιλούσα σε όλους, σε ΜΜΕ, σε ανθρώπους, σε φίλους, σε όλους με το σκεπτικό ότι δεν είναι καλό να κρύβεσαι, αλλά να μεταφέρεις σε όλους την πραγματικότητα ώστε να τους κάνεις να μην θεωρούν τίποτα δεδομένο και σίγουρο, να μην μένει κανείς στην επιφάνεια, αλλά να ψάχνονται πιο πολύ σε όλα. Δεν θέλω σε καμία των περιπτώσεων ό,τι περνάμε εμείς τώρα σπίτι μας να το περάσει ποτέ κανείς άλλος άνθρωπος.
Θέλω απλά να μάθω την αλήθεια, τί έγινε, πώς έγινε και από ποιόν ενδεχομένως έγινε.
Δεν θέλω άλλο παιδί να φύγει έτσι ποτέ ξανά πουθενά στον κόσμο, ο πόνος είναι ασήκωτος, μας έχει διαλύσει, στην κυριολεξία. Πρέπει να μάθουμε όλοι τί έγινε, τίποτα να μην μείνει αναπάντητο γιατί στην χώρα μας πολλές φορές τελικά η αλήθεια δεν φανερώνεται ολόκληρη», σημειώνει ο κ. Παρασκάκης.
Δεν παραλείπει να πει ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους πλησίασαν την οικογένεια, σε όσους πένθησαν μαζί τους, σε όσους δηλώνουν ότι είναι κοντά τους.

anatolh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου