Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή για το ασφαλιστικό

Σφοδρή ήταν η μάχη μεταξύ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ.Μητσοτάκη κατά τις ομιλίες τους το απόγευμα της Τρίτης 26 Ιανουαρίου στη Βουλή. Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και πρωτίστως σε εκείνα που είχαν την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας τα προηγούμενα χρόνια έθεσε ερωτήματα με πρώτο «αν εκτός από δημαγωγία, έχουν κάποια πρόταση να καταθέσουν εκείνοι που δημιούργησαν το πρόβλημα, λεηλάτησαν τα ταμεία και δημιούργησαν "μαύρες τρύπες" σε αυτά στα χρόνια της κρίσης». Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι..
η κυβέρνηση είναι «υπό κατάρρευση» και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να πάει εκείνος κοντά στους αγρότες αντί να αναρωτιέται γιατί δεν ανταποκρίνονται οι αγρότες στο κάλεσμά του. Κλείνοντας ο κ. Μητσοτάκης είπε απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση ότι «μετατρέψατε την ελπίδα σε απόγνωση».

«Θα στηρίξετε την συμφωνία της κυβέρνησης με τους εργοδοτικούς φορείς για αύξηση της εισφοράς τους, ή θα συμπαραταχθείτε με το ΔΝΤ και τις ιδεοληψίες του που θα οδηγήσουν σε νέες περικοπές συντάξεων, δίπλα στις 12 προηγούμενες που οι συνταξιούχοι έχουν υποστεί;» ήταν το δεύτερο ερώτημα που απηύθυνε ο κ. Τσίπρας και υπογράμμισε πως η πρόταση της κυβέρνησης δεν προβλέπει περικοπές συντάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου