Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ώρα Μεϊμαράκη στη Νέα Δημοκρατία, με διαμόρφωση πλειοψηφικού ρεύματος

Στα… προτελευταία επεισόδια της κούρσας προετοιμασίας για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, που έχει ήδη κερδίσει τη στήριξη της συντριπιτικής πλειοψηφίας των στελεχών του κόμματος.

Η υποψηφιότητα Μεϊμαράκη έρχεται να λειτουργήσει λυτρωτικά για τη Νέα Δημοκρατία, καθώς απέτρεψε την εκδήλωση άλλων υποψηφιοτήτων, κράτησε συμπαγή την κοινωνική βάση του κόμματος, και υπηρετεί τη στρατηγική στόχευση της ενότητας και της συνοχής.
Γύρω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έχουν συσπειρωθεί “όλες οι φυλές” της Κεντροδεξιάς, καθώς η πλειοψφηία κατανοεί ότι, για να καταφέρει η Νέα Δημοκρατία να ανασυγκροτηθεί και να επαναδιεκδικήσει τον ιστορικό ρόλο της ως κόμμα εξουσίας, θα πρέπει να διατηρηθεί ενωμένη, αντί να… μοιράζεται σε τιμάρια.
Καθοριστικής σημασίας για τη διαμόρφωση πλειοψηφικού ρεύματος υπέρ της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν η συντεταγμένη στήριξη του Κώστα Καραμανλή και του καραμανλικού στρατοπέδου, η ενωτική φωνή της Ντόρας Μπακογιάννη, η ρεαλιστική στάση του Αντώνη Σαμαρά, και οι πρωτοβουλίες του Κώστα Μπακογιάννη και του Κώστα Καραμανλή από τη νεώτερη γενιά, και η μη υποψηφιότητα του Μάκη Βορίδη.

Πλέον, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ανοίγει περπατησιά για να “σκάσει” πάνω στην κάλπη αυτό το πλειοψηφικό ρεύμα, και την επομένη της εκλογής του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να ξεκινήσει την ανασυγκρότηση της μεγάλης και ιστορικής παράταξης της Κεντροδεξιάς.

ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου