Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ρέθυμνο: Ένοχος ο 21χρονος για το θάνατο της Στέλλας - Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, λέει ο πατέρας

"Η καταδίκη του 21χρονου είναι μία δικαίωση αλλά το παιδί μας δε γυρίζει πίσω", λέει ο πατέρας της Στέλλας Ακουμιανάκη που έχασε τη ζωή της ανήμερα του Πάσχα του 2011 από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ..

Η οικογένεια της άτυχης 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη βιώνει έναν παρατεταμένο Γολγοθά μετά το χαμό του αγγέλου τους. Οι πληγές είναι και θα παραμείνουν ανεπούλωτες όσο ο χρόνος περνά, με τους γονείς της Στέλλας να μη μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως έχασαν το παιδί τους. Το δικαστήριο Ρεθύμνου έκρινε ως ένοχο τον 21χρονο κατηγορούμενο για την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος. Το protothema.gr επικοινώνησε με τον πατέρα της Στέλλας μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Είναι μία δικαίωση αλλά το παιδί μας χάθηκε, η Στέλλα δε γυρίζει πίσω».
Το τριμελές δικαστήριο ανηλίκων στο Ρέθυμνο έκρινε ένοχο τον 21χρονο (σήμερα) κατηγορούμενο για την υπόθεση θανάτου της 16χρονης, που έχασε τη ζωή της ανήμερα του Πάσχα του 2011 από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Όπως ήταν και η πρόταση του Εισαγγελέα της έδρας ο 21χρονος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία του βιασμού κατά συναυτουργία που είναι σε βαθμό κακουργήματος και την έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο σε βαθμό πλημμελήματος.

Του επιβλήθηκαν τα εξής αναμορφωτικά μέτρα: Παροχή κοινωφελούς εργασίας σε ίδρυμα του Ρεθύμνου (γηροκομείο) 400 ωρών ετησίως μέχρι την συμπλήρωση του 25ου έτους της ηλικίας του και μία συνεδρία μηνιαίως σε κέντρο ψυχικής υγιεινής του Ρεθύμνου για δύο χρόνια. Τα αναμορφωτικά μέτρα θα τεθούν σε ισχύ μόλις εκδοθεί επίσημα η απόφαση.

http://www.protothema.gr/greece/article/513734/rethumno-enohos-o-21hronos-gia-to-thanato-tis-stellas-akoumianaki/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου