Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Απάντηση Γ. Φασομυτάκη στις δηλώσεις Αρμουτάκη…

Η πρώτη αντίδραση στις νέες δηλώσεις του Δημάρχου Φαιστού κ. Γ. Αρμουτάκη καταγράφτηκε ήδη με σκληρή δήλωση του τέως αντιδημάρχου και νυν Δημοτικού Συμβούλου κ. Γιάννη Φασομυτάκη, ο οποίος αναφέρει:



«Από το 1979 που ο κ. Αρμουτάκης βρίσκεται στα κοινά, έχει εξελιχθεί σε επαγγελματία της λασπολογίας και της διαπλοκής, αν και παραμένει ερασιτέχνης στην παραγωγή έργου.

Από το … αλωνάκι των Μοιρών που διεκδικούσε ως αυτόνομο όταν ήρθε για πρώτη φορά ο Καλλικράτης, μέχρι και σήμερα ακολουθεί την ίδια τακτική: Έργο μηδέν και τόνοι λάσπη.

Σε μια προσπάθεια να καλύψει τις ανεπάρκειές του, αναλώνεται σε ένα ψεύτικο και μόνιμο κατηγορώ, σαν να φταίνε συνεχώς οι άλλοι.

Αυτή είναι η πρακτική του και αυτό είναι που γνωρίζουν στο σύνολο τους οι Δημότες του Δήμου Φαιστού.

Εμείς δεν θα πέσουμε χαμηλά, όπως και δεν πέσαμε στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Δεν μπορώ όμως να μην αναφερθώ στις Δικαστικές περιπέτειες του κ. Αρμουτάκη, για οικονομικές ατασθαλίες στον πρώην Δήμο Μοιρών, για τις οποίες πρόκειται να εκδικαστεί στις 17 Νοεμβρίου, αν δεν επιχειρήσει ξανά ο κ. Αρμουτάκης να ζητήσει αναβολή, όπως έκανε κάθε προηγούμενη φορά, με την ελπίδα πως η εκλογή του ως Δημάρχου Φαιστού, θα του παρείχε κάλυψη.

Το θέμα ήταν γνωστό σε εμάς και προεκλογικά, αλλά ουδέποτε επιχειρήσαμε να το εκμεταλλευτούμε ρίχνοντας λάσπη, όπως πιστεύω πως θα έκανε ο κ. Αρμουτάκης, αν στη θέση του βρισκόμασταν εμείς.

Δικός μας στόχος, τόσο προεκλογικά μέχρι και σήμερα, ήταν, είναι και παραμένει το καλό του τόπου και των Δημοτών μας.

Καλούμε τον κ. Αρμουτάκη, εφόσον νοιάζεται όπως ο ίδιος αναφέρει, να πράξει το ίδιο, να ασχοληθεί με το Δήμο, τους Δημότες και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αντί να σπαταλά όλο το χρόνο του σε λασπολογίες.

Γιατί, αν συνεχίσει να το κάνει αυτό επί 5 χρόνια με πάθος, θα μπει σε ένα κυνήγι μαγισσών, που θα στοιχίσει στον ίδιο, αλλά κυρίως στους Δημότες, που περιμένουν αντί για λάσπη, έργο. Μπορεί να είναι δύσκολο για εκείνον, αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να προσπαθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου