Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Από επιθεωρητής Β. Ελλάδος νέος αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Ο μέχρι χθες γενικός επιθεωρητής βορείου Ελλάδος αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης είναι ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας.Χθες το βράδυ, για να διευκολυνθούν οι τυπικές διαδικασίες των κρίσεων στην Αστυνομία, υπέβαλε την παραίτησή του ο τέως αρχηγός της ΕΛΑΣ Νίκος Παπαγιαννόπουλος, στον οποίο είχε δοθεί παράταση της θητείας του μέχρι τον Οκτώβριο του 2014.
 
Στη συνέχεια συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ, το οποίο αποστράτευσε τον κ. Παπαγιαννόπουλο και τοποθέτησε στη θέση του τον κ. Τσακνάκη. Μετά συνεδρίασε τα Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων υπό τον νέο αρχηγό και δύο αντιστράτηγους του Στρατού, το οποίο έκρινε τους αντιστράτηγους της Αστυνομίας.
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του στον απερχόμενο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Ν. Παπαγιαννόπουλο, καθώς και στον απερχόμενο Υπαρχηγό, Αντιστράτηγο Α. Σταματάκη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν στην Ελληνική Δημοκρατία σε μία κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, όπως και για το εξαίρετο ήθος τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
Ο κ. Δένδιας ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Δ. Τσακνάκη στην υψηλή θέση ευθύνης που αναλαμβάνει στο Σώμα και στην εφαρμογή του νέου οργανογράμματος για μία σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία στην υπηρεσία του πολίτη.
Τη σταδιοδρομία του τερμάτισε ο υπαρχηγός αντιστράτηγος Αδαμάντιος Σταματάκης, ενώ διατηρητέοι στο βαθμό του αντιστράτηγου κρίθηκαν οι Κωνσταντίνος Τσουβάλας μέχρι σήμερα επιτελάρχης και Σπύρος Παπασπύρου γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδος.
Σήμερα το πρωί είχε προγραμματιστεί να συνεδριάσει το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, το οποίο αναμενόταν να κρίνει τους υποστράτηγους της ΕΛΑΣ για την κάλυψη των κενών θέσεων των αντιστράτηγων. Στους τέως αρχηγό και υπαρχηγό απονεμήθηκε ο τίτλος του επίτιμου αρχηγού και υπαρχηγού της ΕΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου