Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη ο 20χρονος που έκλεβε παγκάρια..στην περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος..


Εξιχνιάστηκαν, έξι υποθέσεις κλοπής από Ιερούς Ναούς, οι οποίες διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 01.06.2011 έως 09.01.2012, σε περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.
Από τη προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε, ότι 20χρονος Βούλγαρος με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος, αφαίρεσε από το συρτάρι παγκαριού του Ιερού Ναού "Αγίου Αντωνίου" στο Σκινιά 2.500 ευρώ, από τον Ιερό Ναό «Ευαγγελισμού» στα Κάτω Καστελλιανά 300 ευρώ και από τον Ιερό Ναό στο Στύρωνα 5.000 ευρώ.
Επίσης προέβη στην αφαίρεση διαφόρων ταμάτων από τον Ιερό Ναό "Αγίων Αναργύρων" στον Γαλατά ενώ αφαίρεσε 20 ευρώ από το συρτάρι παγκαριού του Ιερού Ναού "Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου" στους Φιλλίπους, ένα πομπό ασύρματης μικροφωνικής εγκατάστασης και ένα ασύρματο μικρόφωνο αξίας τριακοσίων 300 ευρώ. Τέλος προέβη στην αφαίρεση περίπου 100 ευρώ σε κέρματα, από το συρτάρι του παγκαριού του Ιερού Ναού "Αγίου Νικολάου".

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα διαβιβασθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρκαλοχωρίου, ενώ παράλληλα εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου