Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Νέα υπόθεση παιδερεστίας στο Ηράκλειο.. συγκλονίζει την Κρήτη..


Ένας  62χρονος βρίσκονταν καλεσμένος για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς σε σπίτι συγγενικού τους προσώπου. Κάποια στιγμή, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους γονείς και τους υπόλοιπους καλεσμένους,  μπήκε στο υπνοδωμάτιο που είχε ξαπλώσει η ανήλικη κοπέλα και δε δίστασε να "εκδηλώσει" τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Το  κορίτσι αντέδρασε φωνάζοντας για βοήθεια ενώ οι γονείς του, που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει δεν πίστευαν στα μάτια τους. Αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία, που έφτασε  στην οικία που διαδραματίστηκε το συμβάν, και συνέλαβε τον ηλικιωμένο άντρα.

Το γεγονός έχει δημιουργήσει  σοκ στην τοπική κοινωνία και σε ολόκληρο το νησί που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, έχει έρθει αντιμέτωπο με τρεις καταγεγραμένες υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Η υπόθεση της σύλληψης του 62χρονου Ηρακλειώτη βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης ενώ ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί  στη δικαιοσύνη.


1 σχόλιο :

  1. giati na paei h astynomia re paidia ton stinoun stin plateia k arxizoume k toy koboume ligo to morio tou gia na dei pos einai,

    ΑπάντησηΔιαγραφή