Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Σήμερα η απολογία για τον φόνο της γιαγιάς του

24ωρη αναβολή για να απολογηθεί σήμερα ζήτησε και πήρε ο 25χρονος που σκότωσε την γιαγιά του στην οδό Τσιμισκή στον Πόρο του Ηρακλείου. Ο 25χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας χθες το μεσημέρι χωρίς να φαίνεται ότι έχει συνηδητοποιήσειτι ακριβώς έχει κάνει. Δια του συνηγόρου του ζήτησε και πήρε αναβολή.




Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του 25χρονου, που αναφέρουν ότι δε γνώριζαν για τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει, αλλά μόνο ότι ήταν περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών.
Ο 25χρονος, αν και ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές για την δολοφονία της γιαγιάς του, εξ αρχής προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη μαζί με ένα ακόμα άτομο, 22 ετών που αν και πληροφορήθηκε την δολοφονία της άτυχης γυναίκας αποσιώπησε το γεγονός. Μαζί τους συνελήφθη κι ένα τρίτο άτομο 25 ετών που είχε προμηθεύσει τους δυο νεαρούς με ναρκωτικές ουσίες. Στο σπίτι βρέθηκαν δύο μαχαίρια, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την δολοφονία της άτυχης 85χρονης. Ο 25χρονος, μάλιστα, αν και διατηρούσε καλές σχέσεις με την γιαγιά του, φαίνεται πως κατά την πράξη του είχε τόσο μένος, ώστε το πρώτο μαχαίρι που πήρε από την κουζίνα, έσπασε και κατόπιν πήγε ξανά στην κουζίνα και πήρε δεύτερο μαχαίρι, για να συνεχίσει.
Η νεκρώσιμη ακολουθία της άτυχης γυναίκας εψάλει χθες από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Πόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου