Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ζήτησε παραδοσιακά το χέρι της


Διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής τους και όσοι τους ζουν από κοντά λένε ότι πρόκειται για το τέλειο ζευγάρι. 

Η Αμέλια Αναστασάκη και ο Κώστας Αποστολάκης επισημοποίησαν τη σχέση τους και ανακοίνωσαν σε συγγενείς και φίλους ότι σκοπεύουν να ανέβουν αρχικώς τα σκαλιά του δημαρχείου και μετά της εκκλησιάς, με τι άλλο; Με ένα τρικούβερτο κρητικό γλέντι.

Ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος εδώ και μία εβδομάδα αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους, αν και όσοι τους γνωρίζουν λένε ότι από την αρχή της σχέσης έκαναν σκέψεις για κοινή ζωή και οικογένεια. 

Ομως πριν περάσει στο δάχτυλο της δημοσιογράφου το μονόπετρο, ο πρωταγωνιστής, ως γνήσιος Κρητικός που είναι, ήθελε να τηρήσει τις παραδόσεις και τα έθιμα. 

Ετσι ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις του και οι δυο τους κατέβηκαν στην Κρήτη, προκειμένου εκείνος να γνωρίσει τον πατέρα της αγαπημένης του και να ζητήσει το χέρι της. Με την επιστροφή τους στην Αθήνα έγινε και η επίσημη πρόταση με μονόπετρο, και από τότε το χαμόγελο δεν σβήνει από το πρόσωπο της γοητευτικής Αμέλιας. 

Ο πολιτικός γάμος τους θα γίνει με το νέο έτος, τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του ηθοποιού και μετά το καλοκαίρι θα ακολουθήσει ο θρησκευτικός γάμος στα Χανιά, στον τόπο καταγωγής της νύφης.

Πριν ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τον πολιτικό γάμο ετοιμάζονται για τις πρώτες κοινές γιορτές που θα τις περάσουν με τους γονείς τους στο σπίτι τους στα νότια προάστια της Αθήνας. Ο 43χρονος ηθοποιός δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να γίνει πατέρας και, όπως φαίνεται, στο πρόσωπο της 28χρονης Αμέλιας έχει βρει την ιδανική σύζυγο και μητέρα. Και εκείνη όμως δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να δεχτεί την επίσκεψη του πελαργού, αφού στο πρόσωπο του Κώστα από την αρχή βρήκε το άλλο της μισό. .


Οσοι γνωρίζουν τον Κώστα Αποστολάκη λένε ότι τον τελευταίο καιρό «πετάει» επί σκηνής στο θέατρο Ηβη, στην παράσταση «Ο παππούς έχει πίεση». Εκεί κάθε βράδυ εισπράττει γενναιόδωρο χειροκρότημα από το κοινό, ενώ το καμαρίνι του κατακλύζεται από κόσμο που θέλει να φωτογραφηθεί μαζί του.

Η Αμέλια πηγαίνει πολύ συχνά και βλέπει την παράσταση -όταν της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της- κάτι που έκανε και πριν λίγες μέρες συνοδευόμενη από τη μητέρα της.

Να ευχηθούμε στο ζευγάρι η ώρα η καλή και καλούς απογόνους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου