Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Σήκωσαν με φορτωτή ΑΤΜ στην Αγία Βαρβάρα

Τα φορτωμένα κατά βάση με χρήματα των αγροτικών επιδοτήσεων υποκαταστήματα τραπεζών , που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης διέθεσε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, εκτός από τις ουρές αγροτών στα ΑΤΜ , φαίνεται οτι έγιναν στόχος και των ληστών. 


Στις 4.30 το πρωί, άγνωστοι με την χρήση φορτωτή , σήκωσαν όλο το ΑΤΜ από το Υποκατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας, το φόρτωσαν σε αγροτικό 4Χ4 και τράπηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ειδοποίησε και την Αστυνομία οι άγνωστοι δράστες που ήταν τουλάχιστον τέσσερις, έφεραν μαζί τους και καλάσνικωφ και ως εκ τούτου, παρότι έγιναν αντιληπτοί από τον ίδιο, δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 
Στελέχη της Παγκρήτιας δήλωσαν ότι δεν μπορούν ακόμη να εκτιμήσουν το ποσό που περιείχε το ΑΤΜ αφού το κεντρικό σύστημα εταιρείας των Αθηνών που διαχειρίζεται τα ΑΤΜ θα κάνει τη σχετικήαποτίμηση την Τρίτη λόγω των εορτών. 

Εκτιμούν πάντως ότι εξαιτίας του γεγονότος ότι αρκετοί αγρότες έκαναν χρήση των ΑΤΜ για να πάρουν τις επιδοτήσεις τους στο παρά ένα. Το ποσό που σήκωσαν οι δράστες μαζί με το ΑΤΜ ενδεχομένως να μην είναι μεγάλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου