Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις κατά του νόμου-πλαισίου για τα πανεπιστήμια..


Κλιμακώνονται αυτή την εβδομάδα οι κινητοποιήσεις στο χώρο της Παιδείας, ενόψει και της ΔΕΘ. Καθηγητές και φοιτητές απειλούν με λουκέτα σε ολοένα και περισσότερες σχολές της επικράτειας, ενώ οι καταλήψεις αυξάνονται καθημερινά και ήδη περισσότερα από 230 πανεπιστήμια και ΤΕΙ να παραμένουν κλειστά.
Ταυτόχρονα,  σε 48ωρη απεργία προχώρησαν και οι καθηγητές του ΕΜΠ. Υπενθυμίζεται ότι για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, ενώ οι φοιτητές θα συμμετάσχουν επίσης στις διαδηλώσεις που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη κατά την 76η Διεθνή Έκθεση.


Διαμαντοπούλου: Παρανοήσεις για το νόμο-πλαίσιο
Για παρανοήσεις στο νόμο-πλαίσιο του υπουργείου Παιδείας, έκανε λόγο η υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου σε δηλώσεις της στον Βήμα 99,5 ενώ χαρακτήρισε αναμενόμενες τις αντιδράσεις και τις κινητοποιήσεις, γιατί «θίγονται συμφέροντα».

Ακόμη, η υπουργός Παιδείας, ζήτησε συγγνώμη από μαθητές και γονείς για το αλαλούμ που επικρατεί με την εκτύπωση των σχολικών βιβλίων. Η κ. Διαμαντοπούλου επέρριψε ευθύνες στο Ελεγκτικό Συνέδριο και προανήγγειλε έρευνα για την υπόθεση που είχε ως αποτέλεσμα αντί βιβλίων, οι μαθητές να παραλάβουν φωτοτυπίες και DVD. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου