Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για την συμπλοκή μεταξύ οπαδών του ΟΦΗ και του ΗΡΟΔΟΤΟΥ..


Η ΝΔ εκφράζει  τη λύπη, τη βαθιά οδύνη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για το άδικο χαμό του νεαρού συμπολίτη μας, και εύχεται καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του. 

Καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την αποτρόπαια και άνανδρη αυτή πράξη ωμής βίας από οπουδήποτε και αν  προέρχεται.  Είναι θέμα τιμής για την ΕΛ.ΑΣ η σύλληψη των δραστών.
Δεδομένου ότι η βία σήμερα, η οποία τείνει να γίνει έντονο κοινωνικό φαινόμενο, με δραματικές συνέπειες στη διατήρηση του αναγκαίου κοινωνικού ιστού αλλά και προσβολής του αναφαίρετου δημοκρατικού δικαιώματος όπως είναι η ασφάλεια των πολιτών, μεταφέρεται και στο χώρο του αθλητισμού, μέσα και έξω από τα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες διαφόρων αθλημάτων. Για το λόγο αυτό, προδήλως, προκύπτει άμεσα η αναγκαιότητα όλοι οι φορείς, Πολιτεία, ΕΛ.ΑΣ., δικαστικές και ποδοσφαιρικές αρχές να συνεργαστούν, έτσι ώστε να απομονωθούν και να τιμωρηθούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί τέτοιων  αποτρόπαιων ενεργειών. 

Η ευθύνη των αρμοδίων φορέων της Πολιτείας και του Αθλητισμού είναι τεράστια ώστε τα φαινόμενα αυτά τυφλής και ωμής βίας να παταχθούν εν τη γενέσει των, πριν είναι πολύ αργά για το σύνολο της κοινωνίας και το χώρο του Αθλητισμού που ήδη δοκιμάζεται και απαξιώνεται με τα γνωστά σε όλους τελευταία γεγονότα. Η συντεταγμένη Πολιτεία καλείται να αναλάβει τις ευθύνες της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου