Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Τώρα οι άντρες προτιμούν τις… φυσικές ..


Προφανώς η οικονομική κρίση επηρέασε και τα γούστα των αντρών. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η μεταστροφή της αντρικής προτίμησης στις καστανές και μελαχρινές γυναίκες, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τις χρυσομαλλούσες εκπροσώπους του θηλυκού γένους; 

Κατ’ ανάγκην επιστροφή δηλαδή στις φυσικές ρίζες, διότι πού λεφτά για βαφές πλατινέ σε τέτοιους καιρούς, να υποθέσουμε. Αν μάλιστα οι καστανές είναι λίγο πληθωρικές και με γαλανά μάτια, τόσο περισσότερο ενθουσιάζουν το αντρικό φύλο. 

Αυτό προέκυψε από την τελευταία έρευνα του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης Badoo, που συγκέντρωσε τις προτιμήσεις 2.000 Άγγλων, αλλά και Γάλλων, Ιταλών, Ισπανών, Αμερικανών και Βραζιλιάνων.

Τα χρώματα
Όταν ζητήθηκε από τους Βρετανούς να δηλώσουν ποια γυναικεία χρωματικά χαρακτηριστικά θεωρούν πιο ελκυστικά, το 33,1% των ερωτηθέντων απάντησε τα καστανά μαλλιά έναντι των ξανθών (29,5%), των μαύρων (28,6%) και των κόκκινων (8,8%). Τα γαλάζια μάτια κέρδισαν το 40,2% των προτιμήσεων, τα καστανά το 29,2%, τα μελιά το 13,1% και τα πράσινα το 17,5%. Στο ίδιο ερώτημα η πλειονότητα των Γάλλων, Ιταλών, Ισπανών, Αμερικανών και Βραζιλιάνων επέλεξε το μαύρο χρώμα μαλλιών ως πιο δημοφιλές, καθώς και τα καστανά ή τα πράσινα μάτια.
Οι καμπύλες
Ζητήθηκε επίσης από τους άντρες να δηλώνουν την προτίμησή τους στη σωματική διάπλαση των γυναικών. Οι Άγγλοι αποδείχτηκε ότι λατρεύουν τις γυναικείες καμπύλες σε ποσοστό 38,8%, ενώ οι Γάλλοι έδειξαν σαφή προτίμηση στον τύπο της γυναίκας που εμφανίζεται στα περιοδικά μόδας (και έχει διακόψει τη σχέση της με το φαγητό). Όλοι οι άλλοι τίμησαν τη μέση, φυσιολογική γυναίκα με κανονικές καμπύλες.
Γυρίζοντας την πλάτη στις αδύνατες ξανθιές
Ποιος θα περίμενε από τους άντρες να γυρίσουν την πλάτη στις ξανθιές και να προτιμήσουν την καστανή κοπέλα της διπλανής πόρτας, αναρωτήθηκαν οι διαδικτυακοί ερευνητές.  Αχ Μέριλιν, αλλάζουν οι καιροί… Τώρα στο προσκήνιο βρίσκονται η Αντζελίνα-Λάρα Κροφτ, η αλεπού Μέγκαν και άλλες σκουρόχρωμες καλλονές της σόου μπιζ.

http://www.goldenmag.gr/archives/25755

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου