Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση της Κυβέρνησης με τους ταξιτζήδες..


Με αποκλεισμούς πυλών εισόδου, όπως λιμάνι και αεροδρόμιο οι ιδιοκτήτες ταξί στο Ηράκλειο σκέφτονται να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματος τους και σήμερα το πρωί (χωρίς ευτυχώς να δημιουργηθούν εντάσεις και ιδιαίτερα προβλήματα)   παρεμπόδισαν την προσέγγιση τουριστικών πούλμαν στο λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να παραλάβουν , για προγραμματισμένες εκδρομές, τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου Majesty το οποίο κατάπλευσε μεταφέροντας περίπου 1.200 επιβάτες.

Στο μεταξύ συνέχισαν και σήμερα την συμβολική κατάληψη των γραφείων της Περιφέρειας όπου και συναντήθηκαν με βουλευτές του Νομού.


Μάλιστα, εντός της ημέρας οι ιδιοκτήτες ταξί του Ηρακλείου θα συγκαλέσουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους στην κατεύθυνση αποκλεισμών των πυλών εισόδου, στο Ηράκλειο, δηλαδή το αεροδρόμιο και το λιμάνι.

1 σχόλιο :

  1. Ετσι και αποκλεισουν λιμανι και αεροδρομιο Ηρακλειου, θα τους πηδηξει το υπολοιπο νησι τους ταριφες. Δεν μπορουν να χαραμισουν ολο το νησι τα μαιμουνια! Τρωγανε με χρυσα κουταλια τοσα χρονια με τα κλειστα τους επαγγελματα οι αγραματοι και τωρα θελουν να πηδηξουν ολη την τοπικη οικονομια? Ας το σκεφτουν πολυ καλα πρωτου κανουν καμια τετοια μανουρα γιατι βλεπω να βγαινουν πιστολια

    ΑπάντησηΔιαγραφή