Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Αλέκος Κόκκαλης: Η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη, φιλοδοξούμε να είναι οδοιπορικό ουσίας στον λαό του νησιού. .


Ο Αλέκος Κόκκαλης υπεύθυνος των περιοδειών του πρόεδρου της ΝΔ, αναπληρωτής γραμματέα οργανωτικού, υπεύθυνος για την κινητοποίηση της ΝΔ & για τις κοινωνικές οργανώσεις και κινήματα δήλωσε σήμερα από το Ηράκλειο..


Βρισκόμαστε στην Κρήτη μαζί με το Γιώργο Λουλουδάκη, υπεύθυνο Αιγαίου και Κρήτης της Ν.Δ. με σκοπό, αφενός να συνδιαμορφώσουμε και να οργανώσουμε με τα τοπικά στελέχη το πρόγραμμα του Προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη και αφετέρου να έρθουμε σε επαφή με στελέχη και φίλους της παράταξης , σε συνέχεια της προ δυο ημερών επίσκεψης του γραμματέα της Π.Ε. Ανδρέα Λυκουρέντζου και του γραμματέα οργανωτικού M. Αγγελάκα .

Η επίσκεψη την ερχόμενη εβδομάδα του προέδρου της Ν.Δ. φιλοδοξούμε να μην είναι μια τυπική περιοδεία, αλλά ένα οδοιπορικό ουσίας στον κόσμο ,με σκοπό από την μια να γίνει το κόμμα κοινωνός των προβλημάτων του νησιού και των ανθρώπων του και από την άλλη να γνωρίσει ο κόσμος τις προτάσεις ΕΛΠΙΔΑΣ της Ν.Δ. για να βγούμε από την κρίση. Με την ευκαιρία αυτή καλούμε τα στελέχη , τους φίλους της παράταξης άλλα και όλο τον κόσμο που αγωνιά για το μέλλον της πατρίδας , την Τετάρτη στις 7 μ.μ στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά , όπου θα παρουσιάσει τις οικονομικές προτάσεις μας , όπως διαπιστώθηκαν στο Ζάππειο Ι , ΙΙ και μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση , σε αντίθεση με την αδιέξοδη πολιτική της κυβέρνησης , που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το αυτονόητο .....Η λύση είναι η επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, έστω και τώρα ,με υιοθέτηση των προτάσεων της Ν.Δ. Λύση στην κρίση υπάρχει .

Επίσης για το θέμα του ΟΦΗ ο Αλέκος Κόκκαλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 

Μια ιστορική ομάδα με τεράστια προσφορά στον αθλητισμό , έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση.  Ευχόμαστε στην ομάδα και στους φιλάθλους της το καλύτερο. 

Η κυβέρνηση και το υφυπουργείο αθλητισμού πρέπει να δει το θέμα με πνεύμα φίλαθλο , ισονομίας και δικαιοσύνης . Η κίνηση των διαδικασιών είναι στα χέρια της .

6 σχόλια :

  1. η αλήθεια είναι ότι αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κρήτη λόγω των ραγδαίων εξελίξεων στη οικονομία, των πολιτικών εξελίξεων που έρχονται αλλά και της εντοπιότητας της Ντόρας..να ελπίσουμε όλοι για το καλό της Κρήτης κάτι καλό να βγεί από αυτή την επίσκεψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mην τονε βγάλετε περιοδεία έξω στον κόσμο γιατι θα γελοιοποιηθείτε κι εσεις κι αυτόςς!!!

    το γιαούρτι, το κλούβιο αυγό, η σαπισμένη τομάτα ,αλλακαι η πέτρα θα πέσει σύννεφο !!!
    πέρασαν οι εποχές που τους βλέπαμε σαν σωτήρες, τώρα σαν τους θέλουμε ολους να ειναι το μαυρο πρόβατο και ειναι!
    Προσέξτε γιατί καποιοι μιλανε και για λαστιχενιες σφαίρες (μήπως κι ατσάλινες δε ξερω) !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. siga re megale..o Samaras sou ftaiei tora? o monos pou ksekatharise apo tin arxi entima kai ksekathara tin thesi tou apenanti sto mnimonio kai stous ypostiriktes tou..kai o monos pou parousiazei protasi sygkekrimeni gia tin oikonomia..tis plastikes sfaires pes tous na tis valoun sto kolo tous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ALITHEIA POSO VLAKAS MBPOREI NA EISAI
    ESY POU MILAS GIA SFERES
    GIA NA MH SOU PW TIPOTA ALLO
    VLAKA E VLAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γι αυτό πάμε κατά διαόλου, γι αυτό είμαστε αξιοι της μοίρας μας, γι αυτο μας εχουν τυλίξει σφιχτά τη θηλειά στο λαιμό μας οι σύγχρονοι εφιάλτες που θέλουν να αποκαλούνται πολιτικοί (τρομάρα τους)!!!. Για τους παραπάνω ορνιθογράφοντες μιλώ, για τα παραπάνω κοματόσκυλα που σε αγαστή συνεργασία με τα άλλα πράσινα και λοιπά κοματόσκυλα δεν έχουν πάρει ακόμη φαίνεται χαμπάρι τι γίνεται έξω στην κοινωνία και νομίζουν ότι με τους κλέφτες, τους απατεώνες, τα λαμόγια που υποστηρίζουν θα δούμε Θεού πρόσωπο... Επρεπε να ντρέπεστε, έπρεπε να κοκκινίζετε, έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά σας στα σκέλια. Στηρίζετε τους ξεπουλητές της Πατρίδας μας, υποστηρίζετε αυτούς που μας χρεοκόπησαν, μάχεστε για τους δημιουργούς του Χρηματηστηρίου, του Βατοπεδίου, της Ζήμενς. Μήπως είστε συνδικαλιστές; Μήπως τρώτε και σείς; Αντε πάτε σε καμιά πλατεία αλλιώς βουλώστε το και μη προκαλείτε τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΚΑΛΆ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή