Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Νέα αυτοψία στην Αγία Τριάδα από τον αντιδήμαρχο και τον εισαγγελέα..


"Σπιθαμή προς σπιθαμή", περπάτησαν χθες την περιοχή της Αγίας Τριάδας κλιμάκιο του Δήμου Ηρακλείου με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Μ.Βασιλάκη με τη συμμετοχή του εισαγγελέα Ηρακλείου, του προέδρου του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Π.Σούρα και εκπροσώπου της Εφορίας Νεωτέρων μνημείων, καταγράφοντας όλα τα προβληματικά κτίρια, αλλά και τις κατασκευαστικές κακοτεχνίες που συνάντησαν, με σκοπό να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία αποκατάστασής τους.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου κ. Νίκος Μαρκάκης ξεκαθάρισε προς τα στελέχη του δήμου ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστεί και μάλιστα άμεσα κάθε πρόβλημα που εμφανίζεται στην περιοχή το οποίο θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια. Όπως είπε εάν δεν αποκατασταθούν από τους ιδιοκτήτες τους τα κτίρια τα οποία εντάσσονται στην κατηγορία των επικινδύνως ετοιμορρόπων θα πρέπει να κατεδαφιστούν, διότι το ζητούμενο είναι με κάθε τρόπο να προστατευτούν οι ανθρώπινες ζωές που σήμερα απειλούνται.
Στο πλαίσιο αυτό καταγράφηκαν περισσότερα από 20 κτίρια, τα οποία αντιμετωπίζουν πρόβλημα ετοιμορροπίας είτε στο σύνολο τους, είτε σε ένα μέρος τους, για τα οποία ο δήμος θα πάρει άμεσα μέτρα προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια ασφάλεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου