Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Θύμα τροχαίου ένας 60χρονος από το Γάζι που εγκαταλείφθηκε..

Πήγε να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ και τελικώς κατέληξε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος στα πόδια, τη λεκάνη και το πρόσωπο.

Ο λόγος για τον 60χρονο κάτοικο Γαζίου Μιχάλη Θεοδωράκη, ο οποίος τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε χθες το πρωί από μία μηχανή την οποία οδηγούσε νεαρός άνδρας ο οποίος μάλιστα δεν σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει και αναζητείται. 

Το περιστατικό έγινε χθες το πρωί, γύρω στις 9.30 στην περιοχή του Γαζίου. Ο 60χρονος προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο για να πάει στο υποκατάστημα της ΔΕΗ, προκειμένου να πληρώσει ένα λογαριασμό. Την ώρα εκείνη ο οδηγός μίας μηχανής προσπέρασε ένα αυτοκίνητο και έπεσε επάνω στον 60χρονο. Όμως αντί να σταματήσει για να δει τι συμβαίνει ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στην περιοχή.
Αυτόπτες μάρτυρες συγκράτησαν την πινακίδα με τον αριθμό κυκλοφορίας του δίκυκλου και έδωσαν τα στοιχεία στην Τροχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μηχανή είναι στο όνομα ενός νεαρού από την Αλβανία, ο οποίος διαμένει παράνομα στη χώρα μας. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ο ιδιοκτήτης της μηχανής ηλικίας 25 ετών που δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν την οδηγούσε εκεί- νος ή την είχε δώσει σε κάποιον άλλο, έχει κάνει αίτηση για άδεια παραμονής, όμως ακόμα δεν έχει εγκριθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες μας ανέφεραν ότι ο οδηγός της μηχανής που αναζητείται είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και είναι εντυπωσιακό το ότι και ο ίδιος δεν έπεσε στο δρόμο μετά που παρέσυρε τον 60χρονο.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου