Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Έλεος πια.. με τις κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας!!


Δεν φτάνει η σκληρή οικονομική κρίση  που μαστίζει την αγορά με τα καταστήματα να βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο..δεν φτάνει η απίστευτη βαρβαρότητα που βιώνει ο πολίτης από την κυβέρνηση του μνημονίου.. έχομε  και τους δημοτικούς αστυνομικούς να καιροφυλακτούν αφαιρώντας καθημερινά  δεκάδες πινακίδες και βεβαιώνοντας συνεχώς παραβάσεις στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, καθώς και στις  μεγάλες οδικές αρτηρίες της πόλης . 

ΕΛΕΟΣ πια κύριοι ..στο τέλος το μόνο που θα καταφέρετε είναι οι δημότες να μην κατεβαίνουν ούτε για βόλτα στο κέντρο της πόλης !!

3 σχόλια :

  1. ΤΙ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕΡΙΚΟΙ!!!!!!!!ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΟ -1000.ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΕΡΑΝΟΣ!!!!!!!!ΟΧΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΟΝΤΟΡ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ!!!!!!!!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!!ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!! Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΔΗΓΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΕΖΟΣ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΓΙΑΥΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙΑΛΛΟ..ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ !!!! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ....ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ Κ@@@@Ι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ..ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ..ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή