Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

"Λίφτινγκ" στο λιμάνι της Σούδας για τα κρουαζιερόπλοια..

Το Σάββατο 2 Απριλίου αναμένεται στη Σούδα το πρώτο ,μεγάλο κρουαζιεροπλοιο, που θα ανοίξει την αυλαία για την φετινή χρονιά και οι τοπικοί φορείς κάνουν κυριολεκτικά αγώνα δρόμου ώστε το λιμάνι της Σούδας να είναι έτοιμο από όλες τις απόψεις δεδομένου ότι φέτος αναμένονται περισσότερα από 100 πλοία που εκτελούν κρουαζιέρες. Ο δήμαρχος Μανόλης Σκουλακης επικεφαλής υπηρεσιακών παραγόντων βρέθηκε στο χώρο που θα προσεγγίζουν τα πλοία και στον οποίο αρχίζουν έργα ανάπλασης.
« Ένα μήνα ακριβώς έχομε για να ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια του τουρισμού στα Χανιά η κρουαζιέρα
Ευτυχώς υπάρχει σε εξέλιξη η εργολαβια η οποία ξεκινά από αύριο Νομίζω με μια συντονισμένη και εντατική προσπάθεια θα αντιμετωπισθούν όλα τα προβλήματα και δεν θα έχομε δυσκολίες ακόμα και την πρώτη μέρα. Γιατί η πρώτη μέρα είναι καθοριστική.
Η πρώτη κρουαζιέρα θα είναι καθοριστική.Όπως και οι εντυπώσεις για την παραπέρα πορεία όλο το χρόνο»
Τα έργα που αρχίζουν αφορούν την βελτίωση των εξωτερικών υποδομών ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου οι μεγάλες παρεμβάσεις θα γίνουν τα επόμενα τρία χρόνια

« Τα έργα αφορούν την περίφραξη για λόγους ασφαλείας κατά την διάρκεια ελλιμενισμού του κρουαζιεροπλοιου έξω από την περίφραξη σε ένα ικανό μήκος ασφαλτικά, βαφή κρηπιδωμάτων, εξωραϊσμός των αποθηκών.
Γενικά να σας πω αυτό που συζητάμε είναι έργα για τα μπορέσομε να λειτουργήσομε τα επόμενα 3 χρόνια καθόσουν στο τέλος του επομένου έτους θα γίνουν εργασίες, συνολικής αναβάθμισης του πολυχρηστικου λιμένα σύμφωνα με την μελέτη που δημοπρατήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου»

Ακολούθησε σύσκεψη στο λιμεναρχείο Σούδας όπου και συζητήθηκαν τα επιμέρους τεχνικά ζητήματα.
Πηγή ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου