Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Που ειναι ο πινακας "H Ελλάς ή ευγνωμονούσα" ΓΑΠ?

Παρακολουθώντας το διακαναλικό γλειψιμο του Πρωθυπουργου παρατηρησα οτι πισω απο το γραφειο του κατι ελειπε. Υπηρχε μονο ενας μπλε τοιχος, ψαχνωντας στο internet ειδα οτι ειναι ετσι απο καιρο.

Ψαχνωντας ακομα πιο παλιες φωτο (επι Κραμανλη) ειδα οτι εκει περα ηταν κρεμασμενο το αριστουργημα του Βρυζακη "H Ελλάς ή ευγνωμονούσα", που παρουσιαζε την Ελλαδα ως γυναικα να ευχαριστει τους οπλαρχηγους που την ελευθερωσαν.

Ρε ακατανομαστε ΓΑΠ! Καλυψες τετοιο πινακα λες και ηταν αισχρο πορνογραφημα? Τοσο πολυ σε πειραζε? Θες να ξεχασουμε οτιδηποτε μας θυμιζει το ενδοξο παρελθον? Να λησμονησουμε την καταγωγη μας? Φοβασαι μηπως τα δουμε και ξυπνησουμε και ξεκινησει λεπιδι και φωτια? Γι αυτο βαζεις τα Αρχαια και την Ιστορια μαθηματα επιλογης? Γι αυτο μας γεμισες μουσουλμανους λαθρομεταναστες και αφησες τα συνορα ξεφραγκο αμπελι? Ως επιδειξη δυναμης εστειλες τα spreds στα υψη σημερα με τις δηλωσεις σου? ΓΙ αυτο δεν βγαζεις τα πετρελαια νοτια της Κρητης που σπευδουν να τα ρουφηξουν οι Λιβανεζοι?

ΡΕ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΡΕ! ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ? ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ?

1 σχόλιο :