Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Κρήτη: 17 χρόνια φυλακή για εκμετάλλευση και σεξουαλική κακοποίηση της 15χρονης κόρης του

Ένοχος κατά πλειοψηφία από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της κόρης του, όταν εκείνη ήταν 15 ετών, κρίθηκε ένας 50χρονος στην Κρήτη, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 17 ετών. Η 22χρονη σήμερα κοπέλα, όταν ήταν ανήλικη, έπεσε θύμα βιασμού από τον πατέρα της, ο οποίος την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει αν αποκάλυπτε το «μυστικό» τους, υποσχόμενος ότι δεν θα την πείραζε ξανά.

Ωστόσο, τρεις μήνες μετά το περιστατικό τη βίασε ξανά και όταν αυτό πια γινόταν σε τακτική βάση, άρχισε να την εκδίδει σε διάφορους Ηρακλειώτες έναντι αμοιβής. Η κατάθεση με «τα ονόματα και τις διευθύνσεις» που είχε δώσει στην Αστυνομία, παρουσία ψυχολόγου, η 22χρονη έστειλε εκ νέου σε δίκη τον 50χρονο. Στην κατάθεσή της είχε περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πώς ο πατέρας την «προσέφερε» για συνεύρεση έναντι αμοιβής σε ηλικιωμένο επιχειρηματία. Η παθούσα υποστήριξε ότι ο πατέρας την υποχρέωνε να συναντά τον ηλικιωμένο σε καθημερινή βάση, με την ίδια να πίνει αλκοόλ και να κάνει χρήση ουσιών ώστε να κάμπτεται η αντίδρασή της. Τότε ο πατέρας άρχισε να διευρύνει τον κύκλο των ανδρών στους οποίους εξέδιδε την ανήλικη κόρη του.

Στην κατάθεσή της η καταγγέλλουσα είχε αναφερθεί εκτενώς και στα άσχημα παιδικά χρόνια που είχε ζήσει, περιγράφοντας μεταξύ άλλων ότι ο 50χρονος τη χτυπούσε, έσβηνε τσιγάρα στον λαιμό της, έβαζε εκείνη, τον αδερφό της και τη μητέρα της τιμωρία στα γόνατα για ώρες ή τους υποχρέωνε να κουβαλούν στις πλάτες τους κούτες με τσιμέντο απαγορεύοντάς τους να τις αφήσουν κάτω.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου