Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στον Πλατανιά Χανίων - Προκάλεσε ζημιές σε κτήρια

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της ίδιας μέρας στον Πλατανιά, θεωρούνταν υπό μερικό έλεγχο.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και εθελοντικές ομάδες. Από τη φωτιά κάηκαν 2 οχήματα τα οποία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες εγκαταλελειμμένα.

Επιστροφή στα δωμάτιά τους και για τους τουρίστες οι οποίοι χρειάστηκε να απομακρυνθούν για τη δική τους ασφάλεια από τα ξενοδοχεία στα οποία και βρίσκονταν κοντά στην εστία της φωτιάς.

Ωστόσο, μέχρι αργά το βράδυ όλη η περιοχή είχε βυθιστεί στο σκοτάδι καθώς μετά τη φωτιά δεν είχε αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα ένα τμήμα του Πλατανιά να μείνει χωρίς ρεύμα.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε μέσα στον αστικό ιστό του Πλατανιά και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεσή της. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν 93 πυροσβέστες, 3 πεζοπόρα τμήματα, 30 οχήματα, ενώ συνέδραμαν υδροφόρες και εθελοντές και 3 ελικόπτερα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου