Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Στο ΠΑΓΝΗ ο 69χρονος κτηνοτρόφος-θύμα δολοφονικής επίθεσης

“Του έκοψαν τη γλώσσα επειδή φώναζε”

Να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου αποφασίστηκε για τον κτηνοτρόφο, το θύμα της δολοφονικής επίθεσης που εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή Βιλανδρέδο του δυτικού Ρεθύμνου. Ο 69χρονος δέχθηκε δέχτηκε 6 με 7 σφαίρες στα άκρα και αρχικώς διασωληνώθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πολυτραυματίας φέρει, μεταξύ άλλων, τραύμα σε αρτηρία στο πόδι, ενώ είναι πολύ σοβαρό και το τραύμα στη σπονδυλική του στήλη με τους γιατρούς

του νοσοκομείου Ρεθύμνου συμπεριλαμβανομένου και αγγειοχειρουργού να αποφασίζουν τη μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Αστυνομία ερευνά μαρτυρίες και οπτικό υλικό από το ποιμνιοστάσιο, ενώ είναι σχεδόν βέβαιο ότι η δολοφονική επίθεση σχετίζεται με επίθεση σε βάρος του γιου του με καυστικό υγρό φέτος τον Ιούλιο στον Κουμπέ Ρεθύμνου.

Την ίδια στιγμή, η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου παραμένει σοκαρισμένη από την αγριότητα της δολοφονικής επίθεσης. Ο 69χρονος κτηνοτρόφος  είναι ιδιαίτερα δραστήριος και γνωστός στην περιοχή του και είχε στο παρελθόν εμπλοκή με τα κοινά στην τοπική αυτοδοίκηση.

Οι “συνδέσεις” του παρελθόντος – Τι αναφέρει ο γιος του θύματος

Αν και υπάρχουν ενδείξεις για “σύνδεση” μεταξύ της χρόνιας διαμάχης των δυο οικογενειών με τις πρόσφατες επιθέσεις σε πατέρα αλλά και γιό, οι αρχές- ως οφείλουν- ερευνούν κάθε πτυχή της υπόθεσης που τείνει να εξελιχθεί σε θρίλερ, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα.

Από την πλευρά της οικογένειας πάντως, εκφράζεται η βεβαιότητα για τη “σύνδεση” μεταξύ των επιθέσεων σε βάρος του γιου με καυστικό υγρό τον περασμένο Ιούλιο και της δολοφονικής ενέδρας στον 69χρονο. Υπενθυμίζεται πως οι τρεις δράστες της επίθεσης με καυστικό υγρό στον 26χρονο συνελήφθησαν και παραμένουν κρατούμενοι μέχρι και σήμερα.

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο γιος του 69χρονου μίλησε για την επίθεση που προηγήθηκε τον Ιούλιο σε βάρος του 26χρονου αδελφού του με το καυστικό υγρό, ο όποιος όπως ανέφερε “ακόμη αναρρώνει” αλλά και για την δολοφονική ενέδρα στον 69χρονο πατέρα του εκφράζοντας την βεβαιότητα πως οι δύο επιθέσεις συνδέονται.

Άλλωστε όπως τόνισε δεν ήταν λίγες ο φορές που η οικογένεια είχε έρθει αντιμέτωπη με υλικές ζημιές που ήρθαν ως “προειδοποίηση” για τα όσα έμελλε να συμβούν λίγα μέτρα μακριά από το επίμαχο χωράφι, που είναι επί σειρά ετών αιτία διαμάχης μεταξύ των οικογενειών.

Χαρακτηριστικά, αναφέρει πως “ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αυτός που πήγαν να κάνουν ζημιά του αδελφού μου με το καυστικό υγρό και η κλίκα του τα κάνουν όλα αυτά”. Αποκάλυψε πως στο χώρο του ποιμνιοστασίου υπήρχε καταγραφικό, το οποίο έχει καταγράψει τη στιγμή διαφυγής του ενός δράστη από το σημείο, λίγο μετά την επίθεση.

Πεπεισμένη η πλευρά της οικογένειας του 69χρονου για τους υπεύθυνους της δολοφονικής ενέδρας στο Βιλανδρέδο- “Του έκοψαν τη γλώσσα επειδή φώναζε” λέει ο γιος του θύματος

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου από την αγριότητα της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 69χρονου κτηνοτρόφου στο Βιλανδρέδο, το πρωί της Παρασκευής όταν άγνωστοι του έστησαν ενέδρα στο ποιμνιοστάσιό του.

Υπενθυμίζεται πως ο 69χρονος δέχτηκε περισσότερους από δύο πυροβολισμούς με αποτέλεσμα να υποστεί βαρύτατο τραυματισμό στην κοιλιακή χώρα, στη σπονδυλική στήλη και τα άκρα ενώ σοκάρει και το τραύμα στη γλώσσα του, καθώς οι δράστες του αφαίρεσαν τμήμα της με αιχμηρό αντικείμενο, “επειδή φώναζε”.

Ο κτηνοτρόφος, που είναι ιδιαίτερα δραστήριος και γνωστός στην περιοχή του και είχε στο παρελθόν εμπλοκή με τα κοινά στην τοπική αυτοδοίκηση, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ρεθύμνου σε κρίσιμη κατάσταση..

“Του έκοψαν τη γλώσσα επειδή φώναζε”

Η αγριότητα ,αλλά και η βασανιστική ενέργεια στην οποία προχώρησαν οι δράστες της επίθεσης είναι ενδεικτική του μένους που εκδήλωσαν, κόβοντας με αιχμηρό αντικείμενο τμήμα της γλώσσας του 69χρονου. Χαρακτηριστικό είναι πως στις ίδιες δηλώσεις ο γιος του 69χρονου μίλησε για την στιγμή που εντόπισε αιμόφυρτο τον πατέρα του , έχοντας δεχτεί τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς και αποκάλυψε τα όσα σοκαριστικά αντίκρισε.

Όπως τόνισε “του έκοψαν τη γλώσσα, επειδή φώναζε”. Ο ίδιος πρόσθεσε πως ο 69χρονος άνδρας λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του , κατάφερε να πει και ο ίδιος πως “φώναζα και μου έκοψαν την γλώσσα”.



Η ΕΛ.ΑΣ αναζητά τους δράστες της επίθεσης και έως αυτή την ώρα έχουν ληφθεί καταθέσεις συγγενών του θύματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου