Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Νεκρός 50χρονος μετά από βόλτα αναψυχής στην Ντία

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκαν οι διακοπές μιας οικογένειας τουριστών στην Κρήτη, καθώς ο 50χρονος πατέρας ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 50χρονος Γερμανός βρισκόταν με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους σε ιστιοφόρο για μια βόλτα στη Ντία.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής, ο 50χρονος αποφάσισε να κάνει μια βουτιά από το σκάφος για να απολαύσει το μπάνιο του. Λίγα λεπτά αργότερα, τα μέλη της οικογένειάς του τον είδαν να επιπλέει μπρούμυτα και ακίνητος.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το Λιμενικό Σώμα, ενώ οι παρευρισκόμενοι τον ανέσυραν από τη θάλασσα και του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η σορός του μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού Σώματος στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι αρχές ερευνούν τα αίτια του θανάτου, ενώ η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα και τους επισκέπτες της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου