Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Μια τρύπα στο νερό

Το ακούσαμε κι αυτό από τον πρώην υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη! Ότι δηλαδή δεν έγινε και τίποτα που τραμπούκισε τον υπάλληλο του αεροδρομίου. Δεν φταίει αυτός αλλά εκείνοι οι κακοί που έσπευσαν να εργαλειοποιήσουν το περιστατικό για να επιφέρουν την πολιτική του εξόντωση! Μας προέτρεψε μάλιστα να ορθώσουμε και το ανάστημά μας «απέναντι στην τοξικότητα που με ευκολία κάποιοι καλλιεργούν», προσθέτοντας ότι χαίρεται που ο Παναγιώτης (σ.σ.: ο υπάλληλος που υπέστη την έκρηξη μεγαλομανίας του) έδειξε τον δρόμο. Είναι τυχερός βέβαια ο κ. Αυγενάκης γιατί προφανώς (δεν μπορώ και δεν θέλω να σκεφτώ άλλη εκδοχή...) έπεσε σε καλό άνθρωπο που απέσυρε τη μήνυση εναντίον του.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τον άδειασε λέγοντας πως «απολύτως τίποτα δεν αλλάζει. Ό,τι έχουμε πει ισχύει και δεν υπάρχει καμία προσαρμογή σε αυτά που έχουμε πει με βάση αυτή την εξέλιξη. Η εξέλιξη αυτή αφορά το δικαστικό σκέλος της υπόθεσης και τη διαφορά μεταξύ ενός πολίτη και ενός πρώην υπουργού και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας».

Δεν ξέρω βέβαια αν βιάστηκε να κάνει την καλή του πράξη, διότι υπάρχει κι άλλο υλικό και καθόλου δεν αποκλείω να το δούμε προσεχώς

political.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου