Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 20 Ιουλίου 2024

Πυροβολισμοί για μία παρατήρηση..

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στο Ηράκλειο. Το γεγονός κατήγγειλε στην Αστυνομία 58χρονος. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ήταν περίπου 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 18 Ιουλίου, ώρα κοινής ησυχίας δηλαδή, όταν παρέα νεαρών άρχισαν να κάνουν φασαρία έξω από το σπίτι του.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν εκείνος να μην μπορεί να ησυχάσει μέσα στη νύχτα, οπότε και αποφάσισε να τους κάνει παρατήρηση. Βγήκε από το σπίτι του και απευθυνόμενος στην παρέα των νεαρών - απ’ ό,τι πρόλαβε να δει ήταν τρία άτομα - τους ζήτησε να κάνουν ησυχία.

Ως απάντηση όμως τα νεαρά άτομα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία του 58χρονου, τον απείλησαν φραστικά. Εκείνος δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και μπήκε ξανά μέσα στο σπίτι του. Λίγο αργότερα όμως άκουσε τρεις πυροβολισμούς... Ο ένας μάλιστα πυροβολισμός προκάλεσε ζημιά σε τοιχίο παρακείμενης οικίας, ενώ ένας άλλος φθορά σε πλαστική δεξαμενή του 58χρονου, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν ένα κάλυκα από πυροβόλο όπλο έξω από το σπίτι του 58χρονου και άρχισαν να εξετάζουν εάν το επεισόδιο με τους τρεις νεαρούς σχετίζεται με τους πυροβολισμούς. Μετά την καταγγελία, η Αστυνομία προχώρησε στην ταυτοποίηση ενός 17χρονου ως έναν από τους δράστες. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 17χρονου, παρουσία της 49χρονης μητέρας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αεροβόλα όπλα, τρεις γεμιστήρες, ένα μαχαίρι και οκτώ κάλυκες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα του ανήλικου συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου