Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Ένταση στα Δικαστήρια για το 3χρονο αγγελούδι

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Κρήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση κακοποίησης ενός κοριτσιού που δεν έχει ακόμη συμπληρώσει τα 3 χρόνια ζωής! 

Οι μαρτυρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε το μικρό κοριτσάκι ήρθαν στο φως την περασμένη Παρασκευή, όταν γείτονας άκουσε το επίμονο κλάμα του από το σπίτι όπου διέμενε στην περιοχή του Πόρου και ενημέρωσε τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι το 3χρονο παιδάκι έφερε σημάδια και μώλωπες στο κορμάκι του και το κεφάλι. Το κοριτσάκι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται έχοντας στο πλευρό του τη μητρική γιαγιά, ενώ οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 21χρονης μητέρας του και του 23χρονου Παλαιστίνιου συντρόφου της.

Και οι δύο οδηγήθηκαν χθες ενώπιον των δικαστικών Αρχών, όπου με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα ο 23χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, ενώ η νεαρή μητέρα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα της επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και τη εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου