Κυριακή 26 Μαΐου 2024

Ζητούνται απαντήσεις για τη Νικολέτα

  • Απαντήσεις σε όλα εκείνα τα ερωτήματα που δεν έχουν απαντηθεί και τους βασανίζουν ζητούν οι γονείς της 18χρονης Νικολέτας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τη γέφυρα μετά το τούνελ του ΒΟΑΚ στη Σταλίδα. Οι τραγικοί γονείς συντετριμμένοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι το παιδί τους φεύγοντας από το σχολείο κι έχοντας διανύσει μια μεγάλη απόσταση με τα πόδια, πήγε στη γέφυρα για να δώσει τέλος στη ζωή της, κάτι στο οποίο καταλήγει η έρευνα της αστυνομίας μετά από καταθέσεις που πήρε από συμμαθητές, καθηγητές, αλλά κυρίως από άτομα που την είδαν να βρίσκεται στα προστατευτικά της γέφυρας.
  • Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα της κοπέλας μιλούν για το παιδί τους τονίζοντας ότι δεν είχε κανέναν λόγο να τερματίσει τη ζωή του. Πηγαίνοντας στο σημείο όπου ξεψύχησ η 18χρονη και αναζητώντας τα σημάδια της τραγωδίας που χτύπησε την οικογένεια, ο πατέρας της είπε σε δημοσιογράφους πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι το παιδί του αποφάσισε να αυτοκτονήσει. «Δεν υπάρχουν σημάδια, μου περνάνε τα πάντα από το μυαλό και γι’ αυτό έχουμε απευθυνθεί σε δικηγόρο και σε ιατροδικαστή. Περιμένουμε απαντήσεις» τόνισε.
  • Η μητέρα της από την πλευρά της αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό στο σχολείο που προηγήθηκε του μοιραίου συμβάντος. Μια πληροφορία για την οποία ήταν από την πρώτη στιγμή ενήμερο το Αστυνομικό Τμήμα της Χερσονήσου και μέσα από την έρευνά του προσπάθησε να δώσει την πραγματική διάσταση των γεγονότων που προηγήθηκαν.
  • Όπως ανέφεραν οι γονείς, το παιδί τους κόβοντας δρόμο αφού έφυγε από το σχολείο, διέ- νυσε μια μεγάλη απόσταση για να φτάσει στη γέφυρα. «Ποιος μου λέει ότι δεν έγινε κάποιο δυστύχημα και δεν τη μετέφεραν στο σημείο όπου βρέθηκε;».
  • Ο πατέρας επιβεβαίωσε μέσα από τις δηλώσεις του ότι στο σπίτι, το οποίο ερευνήθηκε από τα στελέχη του Α.Τ. Χερσονήσου, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα. Ερευνα θα γίνει και στο κινητό της τηλέφωνο, το οποίο ήταν κλειστό και ίσως χρειαστεί να το «ανοίξουν» στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα.
  • Πάντως, από την έρευνα που έκανε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, λαμβάνοντας καταθέσεις και από αυτόπτες μάρτυρες, προκύπτει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να εμποδίσουν την 18χρονη να πηδήξει από τη γέφυρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου