Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΟΥΝΑΛΗ: Βρήκαν τον δολοφόνο μετά απο 17 χρόνια!

Ένα «ορφανό» αποτύπωμα που περίμενε 17 χρόνια για να ταυτοποιηθεί αποκάλυψε, σύμφωνα με την αστυνομία, τον δράση της δολοφονίας του Κουνάλη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 13.11.2007 στην αγροικία του στην περιοχή της Αγκαράθου κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. 

Ως δράστης της άγριας δολοφονίας φέρεται ένας Έλληνας, 39 ετών, ο οποίος, αν αποδειχθεί ότι ήταν ο άνθρωπος που στέρησε τη ζωή του άτυχου κτηνοτρόφου, τότε διέπραξε το έγκλημα σε ηλικία 22 ετών! 

Ο 39χρονος συνελήφθη χθες και αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές και τα αποτυπώματά του δεν υπήρχαν στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ.

Θυμίζουμε ότι το 2007, ο κτηνοτρόφος, είχε βρεθεί μέσα στην αγροικία του σε μια λίμνη αίματος, έχοντας χτυπηθεί θανάσιμα, πάνω από 20 φορές με ξύλο στο κεφάλι.



Τότε οι αστυνομικές αρχές είχαν βρει ένα δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο δεν είχε ταυτοποιηθεί. Τελικά 17χρόνια μετά ταυτοποιήθηκε, όταν ο 39χρονος οδηγήθηκε στην αστυνομία, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία. Κατά τη δακτυλοσκόπηση, ταυτοποιήθηκε αμέσως στο σύστημα το αποτύπωμά του με το «ορφανό» αποτύπωμα που είχε ληφθεί το 2007 από τον τόπο του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου