Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Βασιλάκης για το Karteros Beach Sports Center: «Δεν διδαχθήκαμε τίποτα από την πρόσφατη κρίση και τα μνημόνια»

Ο πρόεδρος της Γαρίπας Χρήστος Βασιλάκης, γνωστός για τις κοινωνικές του αξίες και ευαισθησίες, παίρνει θέση για τις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου στον Καρτερό και όχι μόνο…

Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την κατάσταση του στο σήμερα, ανέφερε πως φοβάται πως θα ακολουθήσει την τύχη των περισσότερων ολυμπιακών εγκαταστάσεων, ενώ μίλησε και για το Ενωσιακό γήπεδο, το οποίο δεν έχει ακόμη χτιστεί, ώστε να αποτελέσει το «σπίτι» αρκετών «άστεγων» ομάδων.

Η ανάρτηση του αναφέρει; «Το Ηράκλειο είχε την ευκαιρία – τύχη να έχει τα τελευταία 20 χρόνια δύο υπουργούς αθλητισμού (Κουράκης – Αυγενάκης)και έναν περιφερειάρχη (Αρναουτάκης)γνώστη και λάτρη του ποδοσφαίρου.

Εν τούτοις η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Ηρακλείου δεν έχει ένα δικό της γήπεδο για τις άστεγες ομάδες καθώς και για την νεολαία της. Οι χώροι άθλησης είναι η άμεση απάντηση στη μάστιγα της εποχής για την νεολαία μας που λέγεται οθόνη (PC, laptop, smartphone, κλπ.) καθώς και από κάθε λογής ουσίες.

Χρήματα διατέθηκαν και μάλιστα αρκετά σε μία μεταμνημονιακή Ελλάδα που τα είχε ανάγκη για τις αντικειμενικές τις ανάγκες και όχι για έργα του βιτρίνα του υπουργού. Το karteros beach sports center όχι μόνο δεν απέδωσε ανταποδοτικά οφέλη στην κοινωνία του Ηρακλείου για τα χρήματα που διατέθηκαν και μάλιστα με απευθείας ανάθεση αλλά φοβάμαι ότι θα ακολουθήσει την τύχη των περισσότερων ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θα ριμάξει την ώρα που οι ομάδες της πόλης μια μια κατεβάζουν ρολά λόγω ελλείψεως στέγης.

Η παρακάτω φωτογραφία δείχνει ότι δεν διδαχθήκαμε τίποτα από την πρόσφατη κρίση και τα μνημόνια και αυτό είναι το χειρότερο. Ευθύνη πάντως έχουμε όλοι για τις επιλογές μας και για την ανοχή μας και η ελπίδα μάλλον αργεί…».


crandsport


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου