Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

“Κλειδώνει” η κάθοδος του Άδωνι στην Κρήτη

Φαίνεται να “κλειδώνει” η κάθοδος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη στην Κρήτη, με στελέχη από το Μαξίμου να επιθυμούν κάθοδο χωρίς προβλήματα και κυρίως με ανακοινώσεις για να πάρει, λέει, μια ανάσα το κρητικό ΕΣΥ.

Την ίδια ώρα, αναβρασμός επικρατεί στους υγειονομικούς, που θεωρούν πως η επίσκεψη είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στο να ασκηθεί πίεση στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας, μιας και η κατάσταση στα κρητικά νοσοκομεία είναι κάτι παραπάνω από τραγική και αυτό δε σηκώνει καμία απολύτως αμφισβήτηση. Σύμφωνα με τις προθέσεις του υπουργείου, η επίσκεψη Θα γίνει στο ΠΑΓΝΗ και εκεί θα πραγματοποιηθούν όλες οι επαφές με διοικητές και φορείς.

Αλήθεια τώρα δε θα πάει ο υπουργός στο Βενιζέλειο, μιας και, όπως όλα δείχνουν, η επίσκεψη ίσως να είναι express. Πάντως, με φόντο τις ευρωεκλογές, είναι μια καλή ευκαιρία και για το κυβερνητικό επιτελείο να προχωρήσει σε παρεμβάσεις ουσίας στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νησιού, αφού όλη αυτή η κατάσταση στην κυβέρνηση θεωρούν πως θα μπορούσε να κοστίσει στις ευρωπαϊκές κάλπες. Βέβαια, μέχρι και σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο κ. Γεωργιάδης βρεθεί, πέρα από το Ηράκλειο, τόσο στο Ρέθυμνο όσο και στα Χανιά. Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε με τι ανακοινώσεις θα έρθει ο υπουργός Υγείας, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μείνουν μόνο στα χαρτιά. Επειδή ο ίδιος μιλά για κίνητρα που χρειάζονται στους γιατρούς, ήρθε η ώρα αυτά τα κίνητρα επιτέλους να δοθούν απλόχερα από το ίδιο το υπουργείο. 

ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου