Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Tα άστρα για σας σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας θα είναι δύσκολη και θα υπάρξουν διαφωνίες μεταξύ σας. Οι απαιτήσεις στη δουλειά σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να καταβάλλετε περισσότερες προσπάθειες για να αντεπεξέλθετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Προς το τέλος της εβδομάδος προσέξτε λίγο να μη γίνουν οι καθυστερήσεις και τα όποια προβλήματα στα επαγγελματικά αφορμή για να έρθετε σε σύγκρουση με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

∆Ι∆ΥΜΟΙ

Στα συναισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα δείξετε κατανόηση απέναντι στα προβλήματα του συντρόφου σας και θα σταματήσετε να τον επικρίνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνεργασίες ή και σημαντικές επεκτατικές κινήσεις που είχατε προγραμματίσει το προηγούμενο διάστημα και δεν ολοκληρώθηκαν, τώρα θα πάνε καλά και θα περατωθούν.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνετε σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεστε σε περιττά έξοδα και αγορές. Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό, με συνέπεια να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χειριστείτε τις καταστάσεις με επιχειρήματα και καλή διάθεση προκειμένου να μην έρθετε πολύ κοντά σε ρήξεις. Στα οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αφού δεν μπορείτε να περιορίσετε την καταναλωτική σας μανία.

ΖΥΓΟΣ

Στα αισθηματικά σας οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα, που όμως με πολλή δυσκολία θα κρατήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σας τους αδέσμευτους του ζωδίου θα δοθούν οι ευκαιρίες για κοινωνικές επαφές, με αποτέλεσμα να κάνετε καινούργιες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Περιορίστε το άγχος προκειμένου να αποφύγετε την υπερένταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα οικονομικό θέμα σάς δίνει χαρά και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας. Κάποιους από εσάς θα σας απασχολήσουν παλιές ερωτικές ιστορίες, οι οποίες θα εμφανιστούν πάλι στο προσκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλείστε να ολοκληρώσετε τις υποθέσεις σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες για να μπορέσετε να εξοικονομήσετε ελεύθερο χρόνο και να κάνετε πράγματα που θέλετε για τον εαυτό σας.

Υ∆ΡΟΧΟΟΣ

Οι επιθυμίες σας και οι στόχοι σας γίνονται πολύ περίπλοκοι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα καταφέρετε. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πληγές του παρελθόντος και να δώσετε λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου