Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στις φυλακές Αλικαρνασσού

Οι πυκνοί καπνοί που έβγαιναν από το πειθαρχείο της φυλακής Αλικαρνασσού χτύπησαν καμπανάκι στους υπαλλήλους του σωφρονιστικού καταστήματος, οι οποίοι έτρεξαν για να βγάλουν από το χώρο τον νεαρό Ηρακλειώτη κρατούμενο που είχε μεταφερθεί από τα Χανια στο Ηράκλειο για να δικαστεί. Τι είχε συμβεί; 

Ο έγκλειστος είχε βάλει φωτιά στα στρώματα, επειδή δεν του έδιναν μία τηλεκάρτα που ζητούσε και παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με κύκλους της φυλακής, λίγες ώρες πριν είχε εφοδιαστεί από συγγενικό του πρόσωπο που τον επισκέφτηκε. 

Ο Ηρακλειώτης κρατούμενος λίγο έλειψε να καεί ζωντανός από τη φωτιά που έβαλε ο ίδιος στα στρώματα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες τον έβγαλαν από το πειθαρχείο στο παρά πέντε και ζαλισμένο… Το περιστατικό έγινε πριν από λίγα 24ωρα και κινητοποίησε το προσωπικό της φυλακής. 

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος έγκλειστος μεταφέρθηκε από τη φυλακή Χανίων στην Αλικαρνασσό για δικαστήριο που έχει και για τη δική του ασφάλεια, όπως λένε σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οδηγήθηκε στο πειθαρχείο της Αλικαρνασσού. Οι λόγοι που μεταφέρθηκε εκεί σχετίζονται με σοβαρό αδίκημα που έχει διαπράξει κατά το παρελθόν. Η φωτιά ξεκίνησε από έναν αναπτήρα που είχε ο συγκεκριμένος, βάζοντας αρχικά φωτιά στα στρώματα των κρεβατιών που υπάρχουν στο χώρο αυτό. 

Οι καπνοί κατέκλυσαν το χώρο. Ευτυχώς, οι υπάλληλοι της φυλακής αντιλήφθηκαν αμέσως τους καπνούς που έβγαιναν από την πόρτα και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν την τελευταία στιγμή, όπως περιγράφεται.Σωφρονιστικοί υπάλληλοι αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος κρατούμενος και στο παρελθόν είχε δημιουργήσει μικροπροβλήματα τα οποία όμως δεν είχαν πάρει έκταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου