Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Ανήλικος γάζωσε αυτοκίνητο που τον... προσπέρασε

Στο νησί όπου όλα μπορούν να συμβούν, από τα πιο καλά μέχρι τα πιο δυσάρεστα, υπάρχουν ανήλικοι, οι οποίοι όχι μόνο οπλοφορούν, αλλά μπορούν να «γαζώσουν» το αυτοκίνητό κάποιου, επειδή τους… προσπέρασε. Ως ένας τέτοιος ανήλικος περιγράφεται από αστυνομικές πηγές ο 17χρονος, ο οποίος συνελήφθη και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι «έκανε σουρωτήρι» το αυτοκίνητο ενός γνωστού του, «επειδή τον προσπέρασε, έκανε μια επιδεικτική κίνηση και… θίχτηκε».

Ο ανήλικος πιστολέρο, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Αστερουσίων και του ΤΑΕ Μεσαράς, ήταν τελικώς ο δράστης των πυροβολισμών σε ένα αυτοκίνητο πριν από λίγες ημέρες σε χωριό του δήμου Αρχανών Αστερουσίων. Το αυτοκίνητο είχε πυροβοληθεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες και ο άγνωστος τότε δράστης είχε πυροβολήσει περίπου δέκα φορές. Αστυνομικοί είχαν πάει στο σημείο μετά την καταγγελία του θύματος και συνέλεξαν υλικό για την έρευνα που ξεκίνησαν.

Μέσα από μαρτυρίες και πληροφορίες που δόθηκαν οι δύο αστυνομικές υπηρεσίες έφτασαν στην ταυτότητα του 17χρονου, ο οποίος διαμένει σε χωριό του δήμου Γόρτυνας. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ γνώριζαν εξαρχής ότι «κάτι είχε προηγηθεί» ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και στον δράστη. Επέμειναν και μπόρεσαν να πάρουν μία πληροφορία, η οποία ήταν η αρχή για να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης.

Χθες το πρωί στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης εντοπίστηκε ο 17χρονος, οδηγήθηκε μαζί με τον πατέρα του στο αστυνομικό τμήμα, όπου εκεί σύμφωνα με πληροφορίες παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που πυροβόλησε. Μάλιστα, βρέθηκε και το όπλο (πιστόλι) που χρησιμοποίησε. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιστόλι βρέθηκε μετά από προσεκτική έρευνα στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Συγκεκριμένα, το πιστόλι που θεωρείται ότι χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε μία κρύπτη του αυτοκινήτου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιστόλι βρέθηκε σε κρύπτη του οχήματος, πίσω από το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου. Οι αστυνομικοί εκτός από τον 17χρονο συνέλαβαν και τον πατέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου