Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ημέρα προημιτελικών σήμερα στο Κύπελλο ΕΠΣΗ

βγαίνει η τετράδα

Ημέρα προημιτελικών είναι σήμερα στο Κύπελλο ΕΠΣΗ και στο τέλος των αγώνων θα γίνουν γνωστές οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν την κούπα στο φετινό Final Four στο δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Η πρώτη αναμέτρηση γίνεται στις 15:00 με το μεγάλο ντέρμπι με άρωμα Α1 ΕΠΣΗ με τον ΑΟΤ να υποδέχεται τον Ηρόδοτο.

Η ομάδα του Τυμπακίου αγνοεί εδώ και δύο αγωνιστικές τη νίκη ενώ από την άλλη ο Ηρόδοτος έχει ανεβάσει την απόδοση του το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι με «μάχη» μέχρι και το φινάλε.

Στις 16:30 στο γήπεδο του Αλμυρού ο Αετός Ανωγειών θα υποδεχθεί τον ΠΟΑ μια στροφή πριν τα ημιτελικά. Ο ΠΟΑ που το τελευταίο διάστημα έχει σκαμπανεβάσματα και «ψάχνει» τη νίκη που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια.

Από την άλλη η ομάδα των Ανωγείων ξέρει ότι έχει να κάνει με μια ομάδα υψηλού επιπέδου ωστόσο θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Αλμυρός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ζαρό με την ομάδα του Μανόλη Σουτζή να θέλει να φτάσει στα τελικά ενώ η ομάδα του Ζαρού γνωρίζει την υπέρβαση που πρέπει να κάνει έτσι ώστε να πάρει την πρόκριση.

Η αυλαία για την φάση των «8» θα κλείσει με την αναμέτρηση του ΠΑΝΟΜ με την Δαμάστα με τις δύο ομάδες να θέλουν να φτάσουν μέχρι και τον τελικό. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ώρα έναρξης 15:00

ΑΟΤ-Ηρόδοτος (γηπ. Τυμπακίου): Μανδαλενάκης, ∆ασκαλάκης Α., ∆ασκαλάκης Ι. 4oς: Μπαλίδης (παρ: Βαϊλάκης)

Ώρα έναρξης 16:30

Αετός Ανωγείων-ΠΟΑ (γηπ. Αλμυρού): Σαμιωτάκης, Παπαδάκης Μ., Κλάδος 4oς: Παπαδάκης Φ. (παρ: Μπελαντής)

Ώρα έναρξης 18:00

Ζαρός-Αλμυρός (γηπ. Ζαρού): Ζαφείρης, Μάτσας, Βασιλάκης Α. 4oς: Ανδριανάκης (παρ: Ζαχαριουδάκης)

ΠΑΝΟΜ-∆αμάστα (γηπ. Μαλίων): Βισκαδούρος Μ., Βισκαδούρος Α., Σφακιανάκης ∆. 4oς: Σταυράκης (παρ: Ψιμόπουλος)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου