Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Αγιος Νικόλαος: Δεν υπήρχε χειρουργός να σώσει τον Μανόλη

Από τη μία η τραγική είδηση του θανάτου ενός νέου ανθρώπου και από την άλλη οι τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου μεταφέρθηκε ο 33χρονος Μανώλης Κριτσωτάκης για να αντιμετωπιστεί το θανάσιμο τραύμα του από φωτοβολίδα το βράδυ της Κυριακής, χωρίς όμως να εφημερεύει σε αυτό χειρουργός! 

Η είδηση του θανάτου ενός ανθρώπου μόλις 33 ετών από ληγμένη φωτοβολίδα είναι από μόνη της τραγική. Αποκτά όμως ακόμα πιο σοβαρή διάσταση, όταν από το περιστατικό αυτό φαίνεται - και δεν είναι η πρώτη φορά- η «γύμνια» του μεγαλύτερου νοσοκομείου του Λασιθίου.

Την ίδια στιγμή οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άτυχος 33χρονος σοκάρουν και προβληματίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο, το βράδυ της τραγωδίας δεν εφημέρευε χειρουργός, αλλά μόνο ένας αναισθησιολόγος, με αποτέλεσμα να έρθει από το σπίτι του ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής και μαζί με τους γυναικολόγους που εφημέρευαν προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του ανθρώπου αυτού, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία, παρά το γεγονός ότι του χορηγήθηκαν αρκετές φιάλες αίματος. 

Σοκαρισμένοι από το άκουσμα της τραγικής είδησης οι γονείς του δεν ήξεραν πώς ακριβώς έφυγε από τη ζωή το παιδί τους. «Δεν ξέρουμε τίποτα. Ούτε αν ήταν φωτοβολίδα θαλάσσης, ούτε αν ήταν κροτίδα, ούτε τίποτα. Eίμαστε χάλια, πώς να είμαστε; Φάγαμε με το παιδί μας το μεσημέρι μαζί και μετά πήγε σπίτι του και δεν ξέραμε μετά τι θα έκανε» είπε ο πατέρας του, ενώ η μητέρα του ανέφερε ότι «κανείς δεν ξέρει τι έγινε και τραυματίστηκε ο Μανώλης. Στο νοσοκομείο πήγε ζωντανός και όταν έφτασα εγώ εκεί τον είχαν πάρει στο χειρουργείο. Είχε χτυπηθεί στο συκώτι, του διέλυσε το συκώτι η φωτοβολίδα»

Η κηδεία του 33χρονου θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στον Άγιο Νικόλαο.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου