Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Βιάννος: Άρπαξαν 10.000 € από το σπίτι του αφεντικού τους

Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος... Η φράση αυτή έχει “αποτυπωθεί” στο μυαλό ενός 44χρονου άνδρα από την ευρύτερη περιοχή της Βιάννου, ο οποίος είδε το ζευγάρι των νεαρών αλλοδαπών που απασχολούσε στις καλλιέργειές του να αρπάζουν - όπως όλα δείχνουν - 10.000 ευρώ που είχε φυλαγμένα στο σπίτι του και να φεύγουν εκτός Κρήτης, αφήνοντάς τον... στα κρύα του λουτρού.

Ο λόγος για έναν 22χρονο από τη Βουλγαρία και μία 20χρονη συμπατριώτισσά του, οι οποίοι όχι μόνο φαίνεται ότι έχουν ήδη φύγει εκτός νησιού, αλλά θεωρείται αρκετά πιθανό να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό!

Ο 44χρονος παθών κατήγγειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έπεσε θύμα διάρρηξης το χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της Τρίτης έως το πρωί της Τετάρτης. Κατά το επίμαχο διάστημα, άγνωστοι “εισέβαλαν” στην οικία του και του άρπαξαν το ποσό των 10.000 ευρώ που φυλούσε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 44χρονος άνδρας κατήγγειλε τους δύο αλλοδαπούς που απασχολούσε ως εργαζόμενους και οι οποίοι - όπως όλα δείχνουν - είναι οι δράστες της θρασύτατης διάρρηξης. Όπως κατήγγειλε πάντως ο 44χρονος, όταν ο ίδιος διαπίστωσε την κλοπή, οι φερόμενοι δράστες είχαν εγκαταλείψει την περιοχή διαφεύγοντας με Ι.Χ.

Πλέον, οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των νεαρών Βούλγαρων. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, οι δύο δράστες φέρονται να έχουν αποχωρήσει από την Κρήτη και το Ηράκλειο ακτοπλοϊκώς ήδη από τα μέσα της εβδομάδας! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτιμάται ως αρκετά πιθανό το νεαρό ζευγάρι να βρίσκεται εκτός Ελλάδας... 

ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου