Read more: http://www.mybloggerstuff.com/2013/08/add-facebook-open-graph-metadata-in-blogger.html#ixzz3mgVXLk8t

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Με τρακτέρ την Τρίτη στην Αθήνα οι αγρότες

Απόβαση στην Αθήνα θα κάνουν την ερχόμενη Τρίτη 20 του μήνα αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων από την Κρήτη μέχρι και τον Έβρο, μετά από απόφαση που πάρθηκε στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια, και στην οποία πλειοψήφησε η σχετική πρόταση.

Στη βάση αυτή, τα αγροτικά μπλόκα ετοιμάζονται για ένα κοινό και ενιαίο μέτωπο, φτάνοντας μέχρι την πρωτεύουσα, για να διεκδικήσει ο αγροτικός κόσμος να ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων του.

Ωστόσο, στις αρχικές συζητήσεις υπήρχε μία κατεύθυνση, να πραγματοποιηθεί διαδήλωση χωρίς τρακτέρ. Τελικά, όμως, μετά από έντονες συζητήσεις, αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τα αγροτικά τους μηχανήματα. Μάλιστα, από αρκετές περιοχές και κυρίως βόρειες, πρόκειται να ναυλωθούν και λεωφορεία για τη μεταφορά των αγροτών και τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική κινητοποίηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, οι εκπρόσωποι των αγροτών αναμένεται να κάνουν τις απαραίτητες επαφές με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να μεταβούν με ασφάλεια στην πρωτεύουσα, ενώ όσοι δεν μπορέσουν να πάνε θα προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων, τελωνείων και λιμανιών.

Αποφασισμένη η κυβέρνηση

Από την πλευρά της, πάντως, η κυβέρνηση, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στέλνει δύο βασικά μηνύματα προς τους αγρότες που βρίσκονται στα μπλόκα και τους δρόμους: Το ένα είναι ότι δε συζητά με κλειστούς δρόμους και το δεύτερο ότι τα δημοσιονομικά περιθώρια για μεγαλύτερες παροχές έχουν εξαντληθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου