Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Πήγαιναν για ξύλο με σιδερογροθιές και κατσαβίδια..στην Ιεράπετρα

Αστυνομικοί σταμάτησαν περίπου 30 νεαρούς μοτοσικλετιστές από τον Άγιο Νικόλαο, που προσπαθούσαν να μεταβούν πλήρως... οπλισμένοι, σε φημολογούμενο προκαθορισμένο ραντεβού με αντίστοιχη παρέα από την Ιεράπετρα για “να παίξουν ξύλο” με αφορμή ποδοσφαιρική αντιπαράθεση!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές και ασφαλείς πληροφορίες, η βεντέτα μεταξύ εξωσχολικών και μαθητών των Λυκείων, ξύπνησε τα πάθη της παλιάς εποχής που έπεφτε πολύ ξύλο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του Ν. Λασιθίου.

Η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε στις 22 Φεβρουαρίου μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έγινε στο Αμμούδι του Αγίου Νικολάου μεταξύ του 2ου ΓΕΛΑ.Ν. και του ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, όπου η σχολική ποδοσφαιρική ομάδα του 2ου ΓΕΛ Αγίου Νικολάου επικράτησε με 2-0.

Οι μαθητές - ποδοσφαιριστές του ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, έμειναν με τα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα και ο έντονος τρόπος που εξέφρασαν τα παράπονα τους προς τον διαιτητή της συνάντησης, σύμφωνα με όλα όσου εκείνος έχει γράψει στο φύλλο αγώνα, θα επιφέρει και τη σχετική τιμωρία της ομάδας της Ιεράπετρας.

Οι αστυνομικοί πάντως έδρασαν γρήγορα , αξιοποιώντας την πληροφορία που είχαν σταματώντας στο ξεκίνημα της μια απειλούμενη σύρραξη που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τραγικά αποτελέσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου